Hotel “Fontana” je jedini hotel u Vrnjačkoj Banji na raskrsnici ljubavi i prirode. Odmah do parka, koji se prostire na 60 ha uređene površine, i sa druge strane na 68 koraka do čuvenog „Mosta ljubavi“ i Promenade.

Sa svojom ugostiteljskom tradicijom dugom preko 55 godina, već godinama je najpopularnije mesto kome mnogi poklanjaju svoje poverenje. Godine 2019, hotel je kompletno renoviran i danas raspolaže sa ukupno 212 smeštajnih jedinica, i to sa 176 soba i 36 apartmana, sa čijih terasa se pruža jedinstven pogled na Centralni vrnjački park. Redizajnirani apartmani simpatičnih imena i toplih boja pružaju fuziju istorije i modernog doba, a tu su odsedali i glumci, umetnici i književnici. Apartmani su prostrani i moderno opremljeni, te obezbeđuju udobnost i komfor. Prilikom renoviranja hotela, vodili smo računa o vašoj udobnosti, ali mi želimo da vam ponudimo više od prijatnog smeštaja. Nudimo doživljaje koje ćete pamtiti.

Hotel “Fontana” je kategorisan sa četiri zvezdice, prema međunarodnim standardima, a prilagođen željama i potrebama porodice. Možemo da se pohvalimo i sa našim zaposlenima, koji svojom profesionalnošću i ljubaznošću ostavljaju poseban utisak, a koji želimo da ponesete iz Vrnjačke Banje. Tajna našeg dugogodišnjeg uspeha je odličan smeštaj, ali i savršena usluga.

Sadržaj

 • Klima
 • Sef
 • Internet
 • Bar
 • Restoran
 • Grejanje
 • Recepcija
 • Igraonica
 • Zatvoreni bazen
 • Sauna
 • Fitnes centar
 • Hamam (tursko parno kupatilo)
 • Spa i wellness centar
 • đakuzi
Cene od
Cene do
01. 02.
30. 04.
01. 05.
30. 09.
01. 10.
25. 12.
SUPERIOR DVOKREVETNA
ND PO OSOBI 55 €
SINGLE80 € 85 € 80 €
1. DETE (0-7)0 € 0 € 0 €
Superior queen room
ND PO OSOBI 73 €
SINGLE140 € 150 € 140 €
DODATNI KREVET12 € 12 € 12 €
1. DETE (0-7)0 € 0 € 0 €
APARTMAN WELLNESS SUIT
ND PO OSOBI 83 €
SINGLE160 € 170 € 160 €
DODATNI KREVET12 € 12 € 12 €
1. DETE (0-7)0 € 0 € 0 €
Apartman deluks suit
APARTMAN SUIT SA TERASOM
ND PO OSOBI 95 €
SINGLE185 € 194 € 185 €
DODATNI KREVET12 € 12 € 12 €
1. DETE (0-7)0 € 0 € 0 €
2. DETE (0-7)0 € 0 € 0 €
ND - noćenje sa doručkom

Plaćanje na 3 mesečne rate uz avans 50% za boravak kraći od 5 noći. Plaćanje na 6 mesečnih rata uz avans 50% za boravak od 5 i više noći.
Doplata za večeru 10€ po osobi dnevno.
Doplata za sobu sa terasom 10€ po osobi dnevno.
Doplata za svaku sledeću osobu u apartmanu 12€ dnevno.
Deca do 12 godina doplata 10€ za uslugu noćenja sa doručkom.
Hotelski parking 500 dinara po danu, za boravak duži od 5 noći parking je besplatan.
Superior soba maksimalan kapacitet su 2 odrasle osobe i 1 dete. Premier apartman maksimalan kapacitet su 4 odrasle osobe i 1 dete. Wellness apartman maksimalan kapacitet su 3 odrasle osobe i 2 deteta.Rezervacijom Wellness apartmana, stičete pravo na 10% na sve tretmane lica i tela u našem Wellness & Spa centru.MINIMUM 2 NOĆI.


Hotelski popusti (ako su predvidjeni cenovnikom) važe uz strogo poštovanje dinamike plaćanja propisane od strane hotela (važe i za faktoring). Nepoštovanje ove dinamike automatski znači gubitak prava na popust. Hotel zadržava pravo promene cena ili ukidanja popusta. Navedeni popusti odnose se na cenu osnovne usluge i ne važe za dopunske obroke,usluge, doplate. Eventualni dodatni popusti koje agencija daje na uplatu u celosti važe samo za gotovinsku uplatu ili plaćanje kreditnim karticama (ne važe za faktoring). Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.

NAČIN PLAĆANJAu dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate:

 • akontacija kod prijave (tipično 30%), ostatak u mesečnim ratama prema cenovniku i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana)
 • Platnim karticama

Sve rezervacije se rade isključivo na upit. Prilikom rezervacije putnik uplaćuje akontaciju koja mu se vraća u roku od 72h ukoliko hotel/partner u inostranstvu ne potvrdi rezervaciju ili ponudi alternativni smeštaj. Smatra se da je putnik upoznat i da se saglasio, da se za nepotvrđen hotel rezervacija automatski stornira i prestaje pravno dejstvo ugovora o putovanju.

KEPP: 6487
1. dan
Mesto polaska - odabrana destinacija
Individualni prevoz od mesta polaska do destinacije. Dolazak u podnevnim časovima, smeštaj i boravak u odabranom objektu na bazi odabrane usluge u hotelu. Broj noćenja prema ugovoru o putovanju
Poslednji dan
Odabrana destinacija – mesto polaska
Korišćenje preostalih usluga. Napuštanje objekta u jutarnjim časovima. Individualni prevoz do mesta polaska.
U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
 • Naplata se vrši u nacionalnoj valuti RS dinar, prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja.
 • Hotelski parking za boravke duže od 5 noći hotelski parking je BESPLATAN.
 • Deca do 7 godina – GRATIS, ukoliko koriste zajednički ležaj.
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
 • Hotelski parking naplaćuje s u iznosu od 500 din po danu.
 • Doplata za večeru 10 eur po osobi dnevno.
 • Doplata za sobu sa terasom 10 eur po sobi dnevno.
 • Doplata za svaku sledeću osobu u apartmanu je 12 eur dnevno.
 • Deca do 12 godina doplata 10 eur za uslugu noćenja sa doručkom.
 • Boravišna taksa iznosi 140 din. po osobi dnevno.
 • Osiguranje iznosI 30 din. po osobi dnevno.
NAPOMENE VEZANE ZA PROGRAM PUTOVANJA:

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).

Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.

U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na  razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja. 

Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.

Dostupnost nekih od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi…) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.

Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:

Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije… Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova…. Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta. Fakultativni izleti i usluge plaćaju se partneru na licu mesta, po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.

Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.

Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska

Individualni aranžman na bazi 1 putnika. Krajnji rok za otkaz aranžmana od strane organizatora je 2 dana pre početka aranžmana.

Pet friendly hoteli dozvoljavaju držanje samo određenih kućnih ljubimcima (samo u smeštajnim jedinicama) pod strogo propisanim uslovima i doplatu propisanu od strane hotela; neophodna je potvrda organizatora uz napomenu na ugovoru/vaučeru. Potpisivanjem ugovora o putovanju putnik je prihvatio da se strogo pridržava uslova hotela. Eventualno nepoštovanje istih može dovesti do udaljavanja putnika iz hotela bez novčane refundacije uz obavezu nadoknade štete hotelu. Putnik sam snosi odgovornost za ispravnost dokumenata kućnog ljubimca.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP – A 107/2021 od 08.10.2021.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

Cene od
Cene do
03. 01.
30. 04.
01. 05.
30. 09.
01. 10.
25. 12.
SUPERIOR DVOKREVETNA
ND PO OSOBI 41 € 45 € 41 €
1. DETE (0-7)0 € 0 € 0 €
APARTMAN SUIT SA TERASOM
ND PO OSOBI 56 € 60 € 56 €
DODATNI KREVET10 € 10 € 10 €
1. DETE (0-7)0 € 0 € 0 €
Superior queen room
ND PO OSOBI 62 € 70 € 62 €
Apartman deluks suit
ND PO OSOBI 66 € 70 € 66 €
DODATNI KREVET10 € 10 € 10 €
1. DETE (0-7)0 € 0 € 0 €
APARTMAN WELLNESS SUIT
ND PO OSOBI 79 € 83 € 79 €
DODATNI KREVET10 € 10 € 10 €
1. DETE (0-7)0 € 0 € 0 €
2. DETE (0-7)0 € 0 € 0 €
ND - noćenje sa doručkom

Plaćanje na 3 mesečne rate uz avans 50% za boravak kraći od 5 noći. Plaćanje na 6 mesečnih rata uz avans 50% za boravak od 5 i više noći.
Doplata za večeru 10€ po osobi dnevno.
Doplata za sobu sa terasom 10€ po osobi dnevno.
Doplata za svaku sledeću osobu u apartmanu 12€ dnevno.
Deca do 12 godina doplata 10€ za uslugu noćenja sa doručkom.
Hotelski parking 500 dinara po danu, za boravak duži od 5 noći parking je besplatan.
Superior soba maksimalan kapacitet su 2 odrasle osobe i 1 dete. Premier apartman maksimalan kapacitet su 4 odrasle osobe i 1 dete. Wellness apartman maksimalan kapacitet su 3 odrasle osobe i 2 deteta.Rezervacijom Wellness apartmana, stičete pravo na 10% na sve tretmane lica i tela u našem Wellness & Spa centru.Hotelski popusti (ako su predvidjeni cenovnikom) važe uz strogo poštovanje dinamike plaćanja propisane od strane hotela (važe i za faktoring). Nepoštovanje ove dinamike automatski znači gubitak prava na popust. Hotel zadržava pravo promene cena ili ukidanja popusta. Navedeni popusti odnose se na cenu osnovne usluge i ne važe za dopunske obroke,usluge, doplate. Eventualni dodatni popusti koje agencija daje na uplatu u celosti važe samo za gotovinsku uplatu ili plaćanje kreditnim karticama (ne važe za faktoring). Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.

NAČIN PLAĆANJAu dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate:

 • akontacija kod prijave (tipično 30%), ostatak u mesečnim ratama prema cenovniku i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana)
 • Platnim karticama

Sve rezervacije se rade isključivo na upit. Prilikom rezervacije putnik uplaćuje akontaciju koja mu se vraća u roku od 72h ukoliko hotel/partner u inostranstvu ne potvrdi rezervaciju ili ponudi alternativni smeštaj. Smatra se da je putnik upoznat i da se saglasio, da se za nepotvrđen hotel rezervacija automatski stornira i prestaje pravno dejstvo ugovora o putovanju.

KEPP: 5812
1. dan
Mesto polaska - odabrana destinacija
Individualni prevoz od mesta polaska do destinacije. Dolazak u podnevnim časovima, smeštaj i boravak u odabranom objektu na bazi odabrane usluge u hotelu. Broj noćenja prema ugovoru o putovanju
Poslednji dan
Odabrana destinacija – mesto polaska
Korišćenje preostalih usluga. Napuštanje objekta u jutarnjim časovima. Individualni prevoz do mesta polaska.
U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
 • Noćenja sa doručkom po osobi dnevno
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
 • boravišnu taksu 120,00 rsd po osobi dnevno
 • osiguranje 10,00 rsd po osobi dnevno
 • doplata za večeru 4,5 eur po osobi dnevno
NAPOMENE VEZANE ZA PROGRAM PUTOVANJA:
 • Obavezna je uplata avansa od minimum 50% od ukupno iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 8 dana do dolaska
  Naplata se vrši u nacionalnoj valuti RS dinar, prema srednjem kursu NBS na dan uplate

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).

Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.

U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na  razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja. 

Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.

Dostupnost nekih od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi…) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.

Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:

Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije… Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova…. Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta. Fakultativni izleti i usluge plaćaju se partneru na licu mesta, po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.

Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.

Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska

Individualni aranžman na bazi 1 putnika. Krajnji rok za otkaz aranžmana od strane organizatora je 2 dana pre početka aranžmana.

Pet friendly hoteli dozvoljavaju držanje samo određenih kućnih ljubimcima (samo u smeštajnim jedinicama) pod strogo propisanim uslovima i doplatu propisanu od strane hotela; neophodna je potvrda organizatora uz napomenu na ugovoru/vaučeru. Potpisivanjem ugovora o putovanju putnik je prihvatio da se strogo pridržava uslova hotela. Eventualno nepoštovanje istih može dovesti do udaljavanja putnika iz hotela bez novčane refundacije uz obavezu nadoknade štete hotelu. Putnik sam snosi odgovornost za ispravnost dokumenata kućnog ljubimca.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP – A 107/2021 od 08.10.2021.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

0 0 glasovi
Ocenite smeštaj
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Sobe

SUPERIOR DVOKREVETNA

Osnovni kapacitet: 2
Dopunski kapacitet: Odraslih 0 Dece 1(1. dete 0 - 7)
WC Tuš Internet konekcija TV Grejanje
41 - 60 €
po osobi

APARTMAN SUIT SA TERASOM

Osnovni kapacitet: 2
Dopunski kapacitet: Odraslih 1 Dece 1(1. dete 0 - 7)
WC Tuš Internet konekcija TV Grejanje
56 - 100 €
po osobi

Superior queen room

Osnovni kapacitet: 1
Dopunski kapacitet: Odraslih 0 Dece 0
WC Tuš Internet konekcija TV Grejanje
62 - 78 €
po osobi

Apartman deluks suit

Osnovni kapacitet: 2
Dopunski kapacitet: Odraslih 2 Dece 1(1. dete 0 - 7)
WC Tuš Internet konekcija TV Grejanje
66 - 70 €
po osobi

APARTMAN WELLNESS SUIT

Osnovni kapacitet: 2
Dopunski kapacitet: Odraslih 1 Dece 2(1. dete 0 - 7, 2. dete 0 - 7)
WC Tuš Internet konekcija TV Grejanje
79 - 88 €
po osobi

Rezervacija

Izaberite paket:

Lokacija

Udaljenost od aerodroma
100 km
Udaljenost od centra
1.8 km
Hotel Fontana
Pogledaj mapu