OMEGA apartmani se nalaze u neposrednoj blizini izvora Snežnik, na samom rubu vrnjačkog parka. Od centra banje apartmani su udaljeni oko 500 metara, tako da će gostima koji se odluče da borave u ovim apartmanima biti sve na dohvat ruke. Za sve one kojima pešačenje predstavlja problem, tu je vrnjački mini vozić koji svakodnevno saobraća kroz park od autobuske stanice pa sve do Snežnika. 

Gostima apartmana na raspolaganju je: internet, tv, kablovska televizija, posteljina, peškiri, dodatni pokrivači, higijenski set, besplatno parking mesto odmah ispred smeštaja.

OMEGA apartmani su  okruženi zelenilom i borovima tako da će prelep ambijent i mir učiniti Vaš odmor još lepšim.  Na svega 50 metara od smeštaja gostima je na raspolaganju olimpijski gradski bazen.

Sadržaj

 • Sef
 • Bašta
 • Terasa
 • Internet
 • Lift
 • Grejanje
 • Parking
Cene od
Cene do
01. 03.
25. 12.
APARTMAN 1/5
NA PO OSOBI
APARTMAN 1/4
NA PO OSOBI
STUDIO 1/2
NA PO OSOBI
STUDIO 1/2+1
NA PO OSOBI
DODATNI KREVET10 €
NA - najam smeštajne jedinice

Cene su za najam studija ili apartmana izražene u evrima.
Plaćanje je po srednjem kursu Narodne banke Srbije.
Za vreme Nove godine, Love festa, Vrnjačkog karnevala i festivala cene su na upit.
U saradnji sa Specijalnom bolnicom Merkur svi gosti imaju popust 10% na sve medicinske tretmane.Hotelski popusti (ako su predvidjeni cenovnikom) važe uz strogo poštovanje dinamike plaćanja propisane od strane hotela (važe i za faktoring). Nepoštovanje ove dinamike automatski znači gubitak prava na popust. Hotel zadržava pravo promene cena ili ukidanja popusta. Navedeni popusti odnose se na cenu osnovne usluge i ne važe za dopunske obroke,usluge, doplate. Eventualni dodatni popusti koje agencija daje na uplatu u celosti važe samo za gotovinsku uplatu ili plaćanje kreditnim karticama (ne važe za faktoring). Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.

NAČIN PLAĆANJAu dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate:

 • akontacija kod prijave (tipično 30%), ostatak u mesečnim ratama prema cenovniku i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana)
 • Platnim karticama

Sve rezervacije se rade isključivo na upit. Prilikom rezervacije putnik uplaćuje akontaciju koja mu se vraća u roku od 72h ukoliko hotel/partner u inostranstvu ne potvrdi rezervaciju ili ponudi alternativni smeštaj. Smatra se da je putnik upoznat i da se saglasio, da se za nepotvrđen hotel rezervacija automatski stornira i prestaje pravno dejstvo ugovora o putovanju.

KEPP: 6279
1. dan
Mesto polaska - odabrana destinacija
Individualni prevoz od mesta polaska do destinacije. Dolazak u podnevnim časovima, smeštaj i boravak u odabranom objektu na bazi odabrane usluge u hotelu. Broj noćenja prema ugovoru o putovanju
Poslednji dan
Odabrana destinacija – mesto polaska
Korišćenje preostalih usluga. Napuštanje objekta u jutarnjim časovima. Individualni prevoz do mesta polaska.
U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
 • Najam (zakup) izabranog studija/apartmana po osobi.
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
 • Boravišna taksa 140,00 rsd dnevno za odrasle, 70,00 rsd dnevno za decu starosti 7-15 god. Deca do 7 god. ne plaćaju boravišnu taksu.
 • Za vreme Nove godine, Love festa,Vrnjackog karnevala i festivala cene na upit.
NAPOMENE VEZANE ZA PROGRAM PUTOVANJA:

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).

Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.

U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na  razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja. 

Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.

Dostupnost nekih od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi…) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.

Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:

Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije… Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova…. Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta. Fakultativni izleti i usluge plaćaju se partneru na licu mesta, po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.

Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.

Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska

Individualni aranžman na bazi 1 putnika. Krajnji rok za otkaz aranžmana od strane organizatora je 2 dana pre početka aranžmana.

Pet friendly hoteli dozvoljavaju držanje samo određenih kućnih ljubimcima (samo u smeštajnim jedinicama) pod strogo propisanim uslovima i doplatu propisanu od strane hotela; neophodna je potvrda organizatora uz napomenu na ugovoru/vaučeru. Potpisivanjem ugovora o putovanju putnik je prihvatio da se strogo pridržava uslova hotela. Eventualno nepoštovanje istih može dovesti do udaljavanja putnika iz hotela bez novčane refundacije uz obavezu nadoknade štete hotelu. Putnik sam snosi odgovornost za ispravnost dokumenata kućnog ljubimca.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP – A 107/2021 od 08.10.2021.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

0 0 glasovi
Ocenite smeštaj
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Sobe

APARTMAN 1/5

Osnovni kapacitet: 5
Dopunski kapacitet: Odraslih 0 Dece 0
Kupatilo Kuhinja Klima Frižider Posteljina Fen Kablovska televizija TV Grejanje
14 €
po osobi

APARTMAN 1/4

Osnovni kapacitet: 4
Dopunski kapacitet: Odraslih 0 Dece 0
Kupatilo Kuhinja Klima Frižider Posteljina Fen Kablovska televizija TV Grejanje
15 €
po osobi

STUDIO 1/2

Osnovni kapacitet: 2
Dopunski kapacitet: Odraslih 0 Dece 0
Kupatilo Kuhinja Klima Frižider Posteljina Fen Kablovska televizija TV Grejanje
20 €
po osobi

STUDIO 1/2+1

Osnovni kapacitet: 2
Dopunski kapacitet: Odraslih 1 Dece 0
Kupatilo Kuhinja Klima Frižider Posteljina Fen Kablovska televizija TV Grejanje
20 €
po osobi

Lokacija

Udaljenost od aerodroma
100 km
Udaljenost od centra
500 m
Omega Apartments
Pogledaj mapu