Pula

Sadržaj

 • Bašta
 • Internet
 • Prodavnica poklona i suvenira
 • Recepcija radi 24 časa dnevno
 • Posluživanje hrane u sobi (room service)
 • Bar
 • Diskoteka/noćni klub
 • Menjačnica
 • Restoran
 • internet kutak
 • Restoran - à la carte
 • Mogućnost parkiranja oko objekta
 • Masaža
 • Sauna
 • Otvoreni bazen
 • Fitnes centar
 • Iznajmljivanje bicikla
Polazak
Povratak
10. 11.
14. 11.
Dana/Noći 5/2
DOUBLE ROOM
ND PO OSOBI 115 €
DODATNI KREVET115 €
SINGLE ROOM
ND PO OSOBI 165 €
Polazak
Povratak
10. 11.
14. 11.
Dana/Noći 5/2
DOUBLE ROOM
ND PO OSOBI 107 €
115 €
DODATNI KREVET107 €
115 €
SINGLE ROOM
ND PO OSOBI 154 €
165 €
ND - noćenje sa doručkom

Uslovi za ulazak građana Srbije u inostranstvo možete videti na sledećem linku https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/hrvatska


POPUST ZA RANE REZERVACIJE 7%

(za uplatu u celosti, do popune određenog broja soba u hotelu, broj mesta je ograničen).

NAČIN PLAĆANJAu dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate:

 • 30% akontacija kod prijave, ostatak u maksimum 6 MESEČNIH RATA PO ZAVRŠETKU PUTOVANJA i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana)
 • Platnim karticama
 • FAKTORING: ODLOŽENO NA 6 RATA, BEZ KAMATE, BEZ UVEĆANJA, kreditnim karticama Banca Intesa, kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnicama Eurotursa).

Troškovi otkaza rezervacije naplaćuju se po otkaznoj skali (minimalni iznos 1750 dinara po odrasloj osobi bez obzira na razlog otkaza), osim kada aranžman otkazuje organizator putovanja. Svaka promena rezervacije (imena putnika, smeštajnog objekta i datuma boravka) tretiraće se kao otkaz aranžmana i naplaćivati u skladu sa ugovorom o putovanju i Opštim uslovima putovanja.

KEPP: 6105
1. dan
10.11.2021. NIŠ - BEOGRAD - PULA
Polazak iz Niša sa Lukoil benzinske pumpe kod TC „Tempo“ u 18,00 h. Direktna vožnja do Beograda, sa zadržavanjima prema potrebi duž autoputa. Polazak iz Beograda u 22,00 h ispred muzeja istorije Jugoslavije (kuća cveća). Direktna vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku do Pule. (*Transfer iz Novog Sada do Beograda sa parkinga kod lokomotive u 20,00 h).
2. dan
11.11.2021. PULA
Dolazak u Pulu u pre podnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada sa lokalnim vodičem: Arena (spolja), Titov park, Katedrala, Forum Romanum, Gradska većnica, Avgustov hram (spolja), Zlatna vrata, Herkulesova vrata, gradski bedemi, dvojnih vrata... Odlazak u hotel. Semštaj posle 14,00 h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
3. dan
12.11.2021. PULA (BRIONI, POREČ, ROVINJ)
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanje Pule. Noćenje. Fakultativa 1: U ranim pre podnevnim satima, odlazak autobusom do Fažane, ukrcavanje na brod i odlazak na „VELIKI BRIJUN“, okupljanje na Trgu prijateljstva i upoznavanje sa programom i načinom obilaska ostrva. Obilazak ostrva turističkim vozom kroz netaknutu prirodu šumom stogodišnjih hrastova, makijom, delom nekada najvećeg golf terena u Evropi, safari parkom do Veriga, polusatna pauza, nastavak obilaska posetom crkvi Sv. Germana i fotografske izložbe J. B. Tito na Brionima, obilazak mediteranskog vrta i ukrcavanje na brod za Fažanu. Povratak u centar grada. Fakultativa 2: U po podnevnim satima izlet autobusom do Poreča: obilazak starog grada sa lokalnim vodičem: rimske ulice u starom gradskom jezgru, Eufrazijeva bazilika (spolja), Marafor, porečka kula, romaničke, gotske palate i kuće... Odlazak u Rovinj razgledanje sa lokalnim vodičem: stari grad, gradski bedemi i vrata, crkva Sv. Eufemije... Slobodno do polaska za Pulu. Povratak u hotel u večernjim satima.
4. dan
13.11.2021. PULA - OPATIJA - PLITVIČKA JEZERA - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Vožnja do Opatije. Panoramsko razgledanje: vila Anđoline (spolja), park Sv. Jakova, fontana Helijusa i Selene, crkva Sv. Jakova i crkva Marijina Navještenja, hotel Kvarner... Nastavak prema Plitvičkim jezerima. Po dolasku fakultativni obilazak: Nacionalnog parka. Polazak za Beograd. Direktna, noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima prema potrebi i na graničnim prelazima.
5. dan
14.11.2021. BEOGRAD - NIŠ
Dolazak u Beograd u jutarnjim satima, *(transfer za Novi Sad u jutarnjim satima). Nastavak puta za Niš. Usputna zadržavanja prema potrebi. Dolazak u Niš oko podneva. Prestanak aranžmanskih usluga.
U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
 • prevoz turističkim visokopodnim solo ili spratnim autobusom sa A/C i A/V uređajima na navedenim relacijama
 • smeštaj u Puli ili okolini (2 noćenja sa doručkom – samoposluživanje prema normativima hotela) u hotelu sa 3* u dvo i trokrevetnim sobama (treći ležaj pomoćni)
 • obilazak Pule sa lokalnim vodičem prema programu
 • usluge licenciranog pratioca grupe
 • boravišna taksa
 • troškove organizacije aranžmana
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
 • Polisu međunarodnog putnog i zdravstvenog osiguranja
 • doplatu za jednokrevetnu sobu – 50 EUR po osobi za 2 noćenja sa doručkom
 • ulaznice za lokalitete iz programa
 • Individualne, vanprogramske troškove koje putnik načini u sredstvima javnog prevoza, u smeštajnim i objektima ishrane, na lokalitetima
 • Doplatu za polaske iz: Vranja, Leskovca, Negotina i Zaječara u iznosu od 20 EUR po osobi – Potreban minimum od 20 osoba po destinaciji
NAPOMENE VEZANE ZA PROGRAM PUTOVANJA:
 • 5 dana, autobusom, na bazi minimum 50 putnika,
  POPUST ZA RANE REZERVACIJE 7%
 • Fakultativa 1: Obilazak nacionalnog parka BRIJUNI u pratnji lokalnog vodiča (cena 35€ min 30 pax)
 • Fakultativa 2: Obilazak Poreča i Rovinja u pratnji lokalnog vodiča (cena 15€ min 30 pax)
 • Fakultativa 3: Obilazak nacionalnog parka Plitvička jezera u pratnji lokalnog vodiča (cena 25€ min 30 pax)
Mesta polaska doplata u €
Doplata za polazak Batočina 10
Doplata za polazak Beograd 0
Doplata za polazak Bor 20
Doplata za polazak Ćuprija 10
Doplata za polazak Jagodina 10
Doplata za polazak Knjaževac 20
Doplata za polazak Mali Požarevac 10
Doplata za polazak Negotin 20
Doplata za polazak Niš 10
Doplata za polazak Novi Sad 10
Doplata za polazak Paraćin 10
Doplata za polazak Pojate 10
Doplata za polazak Smederevo 10
Doplata za polazak Svilajnac 10
Doplata za polazak Velika Plana 10
Doplata za polazak Zaječar 20

Putnici su u obavezi da se 24h pre početka putovanja informišu o tačnom vremenu i mestu polaska (ili na sajtu organizatora). Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza.

Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4,5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta. 

Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti. 

Putnik je dužan da vodi brigu o svim svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo. Prtljag treba da bude obeležen sa upisanim imenom i prezimenom putnika, da bi bio lakše identifikovan. Zbog ograničenog prostora u autobusu prtljag je ograničen na 1 komad ručnog i 1 komad (maksimalni zbir dimenzija prtljaga dužina+širina+visina=158cm i težina 23kg) u prtljažnom prostoru vozila, po punoplativoj osobi. Organizator zaržava pravo naplate prekomernog ili predimenzioniranog prtljaga 20€/komadu i smeru). Eventualna oštećenja prtljaga putnik je u obavezi da odmah prijavi kod vodiča ili turističkog pratioca, naknadne reklamacije neće biti prihvaćene. Agencija kao i prevoznik ne snose nikakvu odgovornost  za zaboravljeni prtljag. Nažalost naši autobusi nemaju tehničke mogućnosti za prevoz kućnih ljubimaca pa je prevoz istih nemoguć.

Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima…).

Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga…).

Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).

Cene iskazane u tabeli su za polaske iz Niša (garantovani polasci), za polaske iz drugih gradova minimum je 20 prijavljenih osoba uz doplate ili popuste.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno). Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. 

Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.

U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na  razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja. 

Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.

Dostupnost nekih od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi…) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.

Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:

Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije… 

Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova…. Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.

Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

OSTALE NAPOMENE:

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.

Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.

Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska

Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.

Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.

Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.

Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima.Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.

Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji (www.europa.rs)ili u konzulatu zemlje u koju putuju.  Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.

Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 2 dana pre termina polaska. 

Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (putno zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Dunav Osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora). OSIGURANJE MOŽETE PLAĆATI NA RATE PO DINAMICI IDENTIČNOJ DINAMICI PLAĆANJA ARANŽMANA.

Pet friendly hoteli dozvoljavaju držanje samo određenih kućnih ljubimcima (samo u smeštajnim jedinicama) pod strogo propisanim uslovima i doplatu propisanu od strane hotela; neophodna je potvrda organizatora uz napomenu na ugovoru/vaučeru. Potpisivanjem ugovora o putovanju putnik je prihvatio da se strogo pridržava uslova hotela. Eventualno nepoštovanje istih može dovesti do udaljavanja putnika iz hotela bez novčane refundacije uz obavezu nadoknade štete hotelu. Putnik sam snosi odgovornost za ispravnost dokumenata kućnog ljubimca.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca broj OTP – A 107/2021 od 08.10.2021.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate. 

1 1 glas
Ocenite smeštaj
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Sobe

DOUBLE ROOM

Osnovni kapacitet: 2
Dopunski kapacitet: Odraslih 1 Dece 0
Telefon Klima Fen Sef (uz doplatu) - postoji sef ali treba naglasiti da se doplaćuje TV
107 - 115 €
po osobi

SINGLE ROOM

Osnovni kapacitet: 1
Dopunski kapacitet: Odraslih 0 Dece 0
Telefon Klima Fen Sef (uz doplatu) - postoji sef ali treba naglasiti da se doplaćuje TV
154 - 165 €
po osobi

Rezervacija

Izaberite paket:

Lokacija

Udaljenost od aerodroma
15 km
Udaljenost od centra
2 km
Pogledaj mapu