Budapest

Sadržaj

 • Sef
 • Bar
 • Ostava za prtljag
 • Internet
 • Restoran
 • Lift
 • Recepcija radi 24 časa dnevno

Način usluživanja

 • Doručak - buffet
Polazak
Povratak
10. 11.
14. 11.
16. 12.
20. 12.
Dana/Noći 5/2 5/2
STANDARDNA SOBA
ND PO OSOBI 79 € 79 €
SINGLE134 € 134 €
DODATNI KREVET74 € 74 €
1. DETE (0-10)69 € 69 €
Polazak
Povratak
10. 11.
14. 11.
16. 12.
20. 12.
Dana/Noći 5/2 5/2
STANDARDNA SOBA
ND PO OSOBI 79 € 79 €
SINGLE134 € 134 €
DODATNI KREVET74 € 74 €
1. DETE (0-10)69 € 69 €
ND - noćenje sa doručkom

Uslovi za ulazak građana Srbije u inostranstvo možete videti na sledećem linku:  https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/madjarska


POPUST ZA RANE REZERVACIJE 7%

(za uplatu u celosti, do popune određenog broja soba u hotelu, broj mesta je ograničen).

NAČIN PLAĆANJAu dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate:

 • 30% akontacija kod prijave, ostatak u maksimum 6 MESEČNIH RATA PO ZAVRŠETKU PUTOVANJA i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana)
 • Platnim karticama
 • FAKTORING: ODLOŽENO NA 6 RATA, BEZ KAMATE, BEZ UVEĆANJA, kreditnim karticama Banca Intesa, kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnicama Eurotursa).

Troškovi otkaza rezervacije naplaćuju se po otkaznoj skali (minimalni iznos 1750 dinara po odrasloj osobi bez obzira na razlog otkaza), osim kada aranžman otkazuje organizator putovanja. Svaka promena rezervacije (imena putnika, smeštajnog objekta i datuma boravka) tretiraće se kao otkaz aranžmana i naplaćivati u skladu sa ugovorom o putovanju i Opštim uslovima putovanja.

KEPP: 6101
1. dan
NIŠ – BEOGRAD – NOVI SAD. . .
Polazak iz Niša u 19,00h sa parkinga na pumpi „Lukoil Jastrebac“ kod TC „Tempo“. Vožnja ka Beogradu sa usputnim zadržavanjima na pumpama i motelima, radi preuzimanja putnika iz drugih gradova. Preuzimanje putnika iz Beograda, ispred Muzeja istorije Jugoslavije („Kuća cveća“) u 22,30h. Polazak iz Novog Sada sa železničke stanice („kod lokomotive“) u 24.00h. Direktna noćna vožnja. Usputne pauze na motelima i radi obavljanja graničnih formalnosti na ulazu u Madjarsku.
2. dan
. . . BUDIMPEŠTA (razgledanje grada)
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Panoramsko razgledanje grada autobusom sa lokalnim vodičem (oko 3 sata): Trg Heroja, Andraši bulevar, Opera, Katedrala, Parlament, mostovi na Dunavu, Ribarske kule, Budimski dvorac... Odlazak u hotel, smeštaj – posle 14.00h. Slobodno popodne za individualni program, razgledanja i šoping. Noćenje. Fakultativno: noćna vožnja brodom Dunavom uz komentar lokalnog vodiča na srpskom jeziku (transfer autobusom od-do hotela)
3. dan
BUDIMPEŠTA
Doručak. Slobodan dan za individualni program i razgledanja. Noćenje. Fakultativno: prepodne transfer autobusom do šoping-mola "CAMPONA" – moguća poseta čuvenom Tropikarijumu koji je u sastavu šoping-mola Fakultativno: večera u Čardi – folklor i muzički program (transfer autobusom)
4. dan
BUDIMPEŠTA (Sentandrea) . . .
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualni program i šoping u centru grada. Polazak za Srbiju u 16.00h. Direktna vožnja. Fakultativno: prepodne izlet autobusom do Sentandreje. Razgledanje Srpske kulturne baštine u pratnji lokalnog vodiča: Blagoveštanska crkva, Saborna crkva.... Šetnja prelepim dunavskim kejom.... Povratak u Budimpeštu do 16.00h radi kompletiranja grupe i polaska za Srbiju.
5. dan
. . . NOVI SAD - BEOGRAD - NIŠ
Dolazak na mesto polaska: u Novi Sad u kasnim večernjim, u Beograd u ranim jutarnjim, u Niš u jutarnjim satima. Prestanak aranžmanskih usluga.
U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
 • prevoz visokopodnim turističkim autobusom ili dabldekerom (A/C,audio,video...)
 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama (treći krevet pomoćni) na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak švedski sto u skladu sa normativima hotela), u hotelu „Budapest“ - 3* u širem centru Budimpešte
 • usluge lokalnog vodiča za panoramsko razgledanje grada autobusom
 • troškovi organizacije
 • troškovi licenciranog pratioca grupe iz Srbije
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
 • medjunarodno zdravstveno osiguranje za EU, može se kupiti u Agenciji
 • individualni troškovi putnika, individualne posete, karte za gradski prevoz
 • doplate za polaske iz drugih gradova (na objavljenu cenu iz Beograda)
NAPOMENE VEZANE ZA PROGRAM PUTOVANJA:
 • 5 dana, autobusom, na bazi minimum 50 putnika,
 • fakultativno: vožnja brodom Dunavom: min. 30 osoba, odrasli - 15€ , deca do 10 godina - 10€
 • fakultativno: izlet autobusom do Sentandreje: min. 30 osoba, odrasli - 10€ , deca do 10 godina - 5€
 • fakultativno: večera u Čardi: 30€ - min. 30 osoba
 • fakultativno: transfer autobusom do šoping-mola "Campona”: min. 30 osoba odrasli - 5€ , deca do 10 godina - Gratis! (ulaznica za Tropikarijum nije uračunata)
Mesta polaska doplata u €
Doplata za polazak Aleksinac 10
Doplata za polazak Batočina 10
Doplata za polazak Beograd 0
Doplata za polazak Bor 30
Doplata za polazak Ćuprija 10
Doplata za polazak Jagodina 10
Doplata za polazak Knjaževac 30
Doplata za polazak Mali Požarevac 10
Doplata za polazak Negotin 30
Doplata za polazak Niš 10
Doplata za polazak Novi Sad 0
Doplata za polazak Paraćin 10
Doplata za polazak Pojate 10
Doplata za polazak Smederevo 10
Doplata za polazak Svilajnac 10
Doplata za polazak Svrljig 30
Doplata za polazak Velika Plana 10
Doplata za polazak Zaječar 30

Putnici su u obavezi da se 24h pre početka putovanja informišu o tačnom vremenu i mestu polaska (ili na sajtu organizatora). Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza.

Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4,5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta. 

Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti. 

Putnik je dužan da vodi brigu o svim svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo. Prtljag treba da bude obeležen sa upisanim imenom i prezimenom putnika, da bi bio lakše identifikovan. Zbog ograničenog prostora u autobusu prtljag je ograničen na 1 komad ručnog i 1 komad (maksimalni zbir dimenzija prtljaga dužina+širina+visina=158cm i težina 23kg) u prtljažnom prostoru vozila, po punoplativoj osobi. Organizator zaržava pravo naplate prekomernog ili predimenzioniranog prtljaga 20€/komadu i smeru). Eventualna oštećenja prtljaga putnik je u obavezi da odmah prijavi kod vodiča ili turističkog pratioca, naknadne reklamacije neće biti prihvaćene. Agencija kao i prevoznik ne snose nikakvu odgovornost  za zaboravljeni prtljag. Nažalost naši autobusi nemaju tehničke mogućnosti za prevoz kućnih ljubimaca pa je prevoz istih nemoguć.

Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima…).

Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga…).

Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).

Cene iskazane u tabeli su za polaske iz Niša (garantovani polasci), za polaske iz drugih gradova minimum je 20 prijavljenih osoba uz doplate ili popuste.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno). Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. 

Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.

U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na  razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja. 

Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.

Dostupnost nekih od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi…) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.

Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:

Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije… 

Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova…. Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.

Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

OSTALE NAPOMENE:

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.

Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.

Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska

Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.

Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.

Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.

Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima.Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.

Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji (www.europa.rs)ili u konzulatu zemlje u koju putuju.  Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.

Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 2 dana pre termina polaska. 

Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (putno zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Dunav Osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora). OSIGURANJE MOŽETE PLAĆATI NA RATE PO DINAMICI IDENTIČNOJ DINAMICI PLAĆANJA ARANŽMANA.

Pet friendly hoteli dozvoljavaju držanje samo određenih kućnih ljubimcima (samo u smeštajnim jedinicama) pod strogo propisanim uslovima i doplatu propisanu od strane hotela; neophodna je potvrda organizatora uz napomenu na ugovoru/vaučeru. Potpisivanjem ugovora o putovanju putnik je prihvatio da se strogo pridržava uslova hotela. Eventualno nepoštovanje istih može dovesti do udaljavanja putnika iz hotela bez novčane refundacije uz obavezu nadoknade štete hotelu. Putnik sam snosi odgovornost za ispravnost dokumenata kućnog ljubimca.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca broj OTP – A 107/2021 od 08.10.2021.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate. 

0 0 glasa
Ocenite smeštaj
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Sobe

STANDARDNA SOBA

Osnovni kapacitet: 2
Dopunski kapacitet: Odraslih 1 Dece 1(1. dete 0 - 10)
Kupatilo Telefon Fen TV Mini bar Satelitska televizija
79 €
po osobi

Rezervacija

Izaberite paket:

Lokacija

Udaljenost od aerodroma
20 km
Udaljenost od centra
4 km
Udaljenost od linije gradskog prevoza
1 km
Budapest
Pogledaj mapu