Hoteli Costa Brava i Azurna obala

Hotel Kyriad Cannes Mandelieu 3* Kan https://cannes-ouest-mandelieu.kyriad.com/en-us/. Nalazi se  5 km od centra Kana, poseduje restoran, recepciju. U sobama: soptveno kupatilo,TV sa satelitskom televizijom.

Hotel Don Juan 4* Lloret de Mar https://www.fergushotels.com/es/DonJuanResortAffiliatedByFergus/..Nalazi se 100 metara od centra Lloreta, 300 m od plaže. U hotelu se nalaze restoran, recepcija,spoljašnji bazen.U sobama: soptveno kupatilo,TV, balkon

Hotel Holiday Inn Express 3* Nica https://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/gb/en/nice/ Nalazi se  6 km od centra Noce, poseduje restoran, recepciju. U sobama: soptveno kupatilo,TV sa satelitskom televizijom.

Sadržaj

 • Restoran
 • Internet
 • Lift
 • Recepcija

Način usluživanja

 • Večera - buffet
 • Doručak - buffet
Polazak
Povratak
09. 04.
17. 04.
Dana/Noći 9/6
STANDARDNA SOBA
PCT PO OSOBI 375 €
SINGLE495 €
DODATNI KREVET375 €
PCT - paket aranžman (usluge prema programu putovanja)

POPUST ZA RANE REZERVACIJE 7%

(za uplatu u celosti, do popune određenog broja soba u hotelu, broj mesta je ograničen).

NAČIN PLAĆANJAu dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate:

 • 30% akontacija kod prijave, ostatak u maksimum 6 MESEČNIH RATA PO ZAVRŠETKU PUTOVANJA i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana)
 • Platnim karticama
 • FAKTORING: ODLOŽENO NA 6 RATA, BEZ KAMATE, BEZ UVEĆANJA, kreditnim karticama Banca Intesa, kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnicama Eurotursa).

Troškovi otkaza rezervacije naplaćuju se po otkaznoj skali (minimalni iznos 2000 dinara po odrasloj osobi bez obzira na razlog otkaza), osim kada aranžman otkazuje organizator putovanja. Svaka promena rezervacije (imena putnika, smeštajnog objekta i datuma boravka) tretiraće se kao otkaz aranžmana i naplaćivati u skladu sa ugovorom o putovanju i Opštim uslovima putovanja.

KEPP: 6754
1. dan
NIŠ –BEOGRAD – HRVATSKA-SLOVENIJA ...
Polazak iz Niša u 16,00 h sa parkinga benzinske pumpe Lukoil kod TC Tempo. Direktna vožnja ka Beogradu sa usputnim zadržavanjima prema potrebi. Polazak iz Beograda u 20,00 h sa parkinga kod muzeja Istorije Jugoslavije . Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju. Usputna zadržavanja na graničnim prelazima i prema potrebi.
2. dan
AZURNA OBALA ( KAN)
Nastavak puta kroz Italiju pored Verone, Breše, Pjaćence i Đenove. Dolazak na Azurnu obalu. Smeštaj u hotelu Kyriad Cannes Mandelieu 3*. Noćenje.
3. dan
KAN -NICA- LJORET DE MAR
Doručak.Oko podneva razgledanje Kana: Bulevar Kroazet sa čuvenim hotelima, Festivalska palata, Aleja filmskih zvezda, marina, ulica Srba, čuveni hoteli „Karlton“ i „Martinez“ Odlazak do Nice. Panoramsko razgledanje Nice, prestonice Azurne obale: Promenada Engleza, hotel Negresko (čuveni hotel, kulturna baština Francuske)....... Nastavak putovanja za Španiju. Noćna vožnja kroz Provansu, Langdok i Rusijon. Usputna zadržavanja prema potrebi.
4. dan
LJORET DE MAR
Dolazak u Ljoret de Mar. Smeštaj u hotel Don Juan 4* od 14,00 h. Slobodno popodne. Večera. Noćenje. Fakultativno: odlazak na Flamenko, prilika da uživate u tradicionalnoj španskoj muzici i plesu uz sangriju (vrsta vina).
5. dan
LJORET DE MAR – BARSELONA – LJORET DE MAR
Doručak. Odlazak u Barselonu.Panoramsko razgledanje Barselone u pratnji lokalnog vodiča: Sagrada Familia,Montjuic, Kolumbov spomenik, Ramblas... Slobodno vreme . Povratak u hotel. Večera. Noćenje.
6. dan
LJORET DE MAR (Figueras/Barselona)
Doručak. Večera. Noćenje. Fakultativno: Figueras - rodno mesto Salvadora Dalija. (Fakultativni obilazak muzeja – pozorišta Salvador Dali). Fakultativno: Barselona 1 ( obilazak Parka Guell u pratnji lokalnog vodiča) ili Barselona 2 : odlazak do Beaslona i slobodno vreme. NAPOMENA: moguće je izvesti jedan od ponuđenih izleta : Figueras ili Barselona
7. dan
LJORET DE MAR– MONAKO -NICA
Doručak. Vožnja do Kneževine Monako. Panoramsko razgledanje: Palata prinčeva, katedrala Sv. Nikole, vrt Albera I... Vožnja delom staze formule 1 kroz „tunel“ do Monte Karla, šetnja pored hotela Pariz i čuvenih kockarnica. Odlazak u Nicu.Smeštaj u hotelu Holiday Inn Express 3*.Noćenje.
8. dan
NICA- BEOGRAD
Doručak.Polazak za Srbiju. Direktna vožnja sa pauzama po potrebi kroz Italiju,Sloveniju i Hrvatsku. Noćna vožnja.
9. dan
BEOGRAD -NIŠ
Dolazak u Beograd u pre podnevnim satima,u Niš u po podnevnnim satima. Prestanak aranžmanskih usluga
U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
 • Prevoz visokopodnim solo ili spratnim turističkim autobusom na bazi min 55 pax sa a/c i a/v uređajima sa polaskom iz Beograda, za ostala mesta doplata prema cenovniku
 • smeštaj u dvo i trokrevetnim sobama (treći ležaj pomoćni) na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni) u hotelu Kyriad Cannes Mandelieu 3* u Kanu i Holiday Inn Express 3* u Nici i na bazi 3 polupansiona u hotelu „Don Juan“ 4* u Ljoret de Maru (doručak, i večera, samoposluživanje, ),
 • lokalni vodič za panoramsko razgledanje Barselone
 • panoramsko razgledanje Kana, Nice, Monaka i Monte Karla
 • licencirani pratilac grupe
 • troškovi organizacije
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
 • Polisa međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
 • Individualne, vanprogramske troškove koje putnik načini u sredstvima javnog prevoza, u smeštajnim i objektima ishrane, na lokalitetima…
 • Boravišnu taksu( plaća se u gotovini na recepciji hotela u ukupnom iznosu od cca 14 €)
 • Faklultaivni izleti
 • Teritorijlana doplata po mestu ulaska ( za putnike van Beograda)
NAPOMENE VEZANE ZA PROGRAM PUTOVANJA:
 • flamenko: cena 45 € (min. 30 osoba) cena obuhvata: rezervaciju, prevoz, piće (sangrija/šampanjac), zabavni program
 • obilazak muzeja Salvadaora Dalija u Figuerasu:cena cena 45 (min. 30 osoba) cena obuhvata rezervaciju, prevoz, ulaznicu za muzej i parking.
 • Barselona 1 cena 45 €(min. 30 osoba) cena obuhvata: prevoz do Ljoret -Barselona-Ljoret, ulaznica za Park Guell , usluga lokalnog vodiča
 • Barselona 2 cena 20 €(min. 30 osoba) cena obuhvata: prevoz do Ljoret -Barselona-Ljoret,
Vrsta doplate doplata
Doplata za polazak Aleksinac 15 €
Doplata za polazak Batočina 15 €
Doplata za polazak Beograd 0 €
Doplata za polazak Ćuprija 15 €
Doplata za polazak Jagodina 15 €
Doplata za polazak Mali Požarevac 15 €
Doplata za polazak Niš 15 €
Doplata za polazak Novi Sad 15 €
Doplata za polazak Paraćin 15 €
Doplata za polazak Pojate 15 €
Doplata za polazak Smederevo 15 €
Doplata za polazak Svilajnac 15 €
Doplata za polazak Velika Plana 15 €

Putnici su u obavezi da se 24h pre početka putovanja informišu o tačnom vremenu i mestu polaska (ili na sajtu organizatora). Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza.

Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4,5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta. 

Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti. 

Putnik je dužan da vodi brigu o svim svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo. Prtljag treba da bude obeležen sa upisanim imenom i prezimenom putnika, da bi bio lakše identifikovan. Zbog ograničenog prostora u autobusu prtljag je ograničen na 1 komad ručnog i 1 komad (maksimalni zbir dimenzija prtljaga dužina+širina+visina=158cm i težina 23kg) u prtljažnom prostoru vozila, po punoplativoj osobi. Organizator zaržava pravo naplate prekomernog ili predimenzioniranog prtljaga 20€/komadu i smeru). Eventualna oštećenja prtljaga putnik je u obavezi da odmah prijavi kod vodiča ili turističkog pratioca, naknadne reklamacije neće biti prihvaćene. Agencija kao i prevoznik ne snose nikakvu odgovornost  za zaboravljeni prtljag. Nažalost naši autobusi nemaju tehničke mogućnosti za prevoz kućnih ljubimaca pa je prevoz istih nemoguć.

Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima…).

Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga…).

Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).

Cene iskazane u tabeli su za polaske iz Niša ili Beograda (garantovani polasci), za polaske iz drugih gradova minimum je 20 prijavljenih osoba uz doplate ili popuste.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno). Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. 

Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.

U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na  razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja. 

Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.

Dostupnost nekih od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi…) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.

Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:

Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije… 

Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova…. Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.

Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

OSTALE NAPOMENE:

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.

Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.

Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska

Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.

Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.

Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.

Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima.Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.

Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji (www.europa.rs)ili u konzulatu zemlje u koju putuju.  Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.

Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 2 dana pre termina polaska. 

Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (putno zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Dunav Osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora). OSIGURANJE MOŽETE PLAĆATI NA RATE PO DINAMICI IDENTIČNOJ DINAMICI PLAĆANJA ARANŽMANA.

Pet friendly hoteli dozvoljavaju držanje samo određenih kućnih ljubimcima (samo u smeštajnim jedinicama) pod strogo propisanim uslovima i doplatu propisanu od strane hotela; neophodna je potvrda organizatora uz napomenu na ugovoru/vaučeru. Potpisivanjem ugovora o putovanju putnik je prihvatio da se strogo pridržava uslova hotela. Eventualno nepoštovanje istih može dovesti do udaljavanja putnika iz hotela bez novčane refundacije uz obavezu nadoknade štete hotelu. Putnik sam snosi odgovornost za ispravnost dokumenata kućnog ljubimca.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca broj OTP – A 107/2021 od 08.10.2021.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate. 

0 0 glasovi
Ocenite smeštaj
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Sobe

STANDARDNA SOBA

Osnovni kapacitet: 2
Dopunski kapacitet: Odraslih 1 Dece 0
Kupatilo Balkon Tuš ili kada TV
375 €
po osobi

Rezervacija

Izaberite paket:

Lokacija

Udaljenost od aerodroma
50 km
Udaljenost od centra
500 m
Udaljenost od linije gradskog prevoza
300 m
Udaljenost od plaže
1 km