U okviru svog kompleksa Hotel sa tri zvezdice Etno Centar Rtanj nudi udoban smeštaj u hotelskoj zgradi, deset bungalova, i dva depadansa sa apartmanima. 

Sadržaj

 • Sef
 • Ostava za prtljag
 • Bar
 • Restoran
 • Grejanje
 • Parking
 • Recepcija
 • Stoni tenis
 • Teniski teren
 • Zatvoreni bazen
 • Spa i wellness centar
Cene od
Cene do
14. 10.
25. 12.
Jednokrevetna soba
ND PO OSOBI 3.876 RSD
PP PO OSOBI 4.776 RSD
Dvokrevetna soba
ND PO OSOBI 5.071 RSD
1. DETE (0-5)0 RSD
1. DETE (5-7)2.536 RSD
PP PO OSOBI 6.840 RSD
1. DETE (0-5)0 RSD
1. DETE (5-7)3.420 RSD
Trokrevetna soba
ND PO OSOBI 6.735 RSD
PP PO OSOBI 9.435 RSD
ND - noćenje sa doručkom
PP - polupansion (doručak, večera)

Plaćanje na 6 mesečnih rata.

Hotelski popusti (ako su predvidjeni cenovnikom) važe uz strogo poštovanje dinamike plaćanja propisane od strane hotela (važe i za faktoring). Nepoštovanje ove dinamike automatski znači gubitak prava na popust. Hotel zadržava pravo promene cena ili ukidanja popusta. Navedeni popusti odnose se na cenu osnovne usluge i ne važe za dopunske obroke,usluge, doplate. Eventualni dodatni popusti koje agencija daje na uplatu u celosti važe samo za gotovinsku uplatu ili plaćanje kreditnim karticama (ne važe za faktoring). Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.

NAČIN PLAĆANJA u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate:

 • akontacija kod prijave (tipično 30%), ostatak u mesečnim ratama prema cenovniku i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana)
 • Platnim karticama
1. dan
Mesto polaska - odabrana destinacija
Individualni prevoz od mesta polaska do destinacije. Dolazak u podnevnim časovima, smeštaj i boravak u odabranom objektu na bazi odabrane usluge u hotelu. Broj noćenja prema ugovoru o putovanju
Poslednji dan
Odabrana destinacija – mesto polaska
Korišćenje preostalih usluga. Napuštanje objekta u jutarnjim časovima. Individualni prevoz do mesta polaska.
U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
 • U cenu je uračunat PDV, boravišna taksa i osiguranje (boravišna taksa iznosi 110 dinara i osiguranje 10rsd)
NAPOMENE VEZANE ZA PROGRAM PUTOVANJA:
 • KEPP 203/20

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).

Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.

U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na  razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja. 

Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.

Dostupnost nekih od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.

Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:

Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije… Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova.... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta. Fakultativni izleti i usluge plaćaju se partneru na licu mesta, po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.

Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.

Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska

Individualni aranžman na bazi 1 putnika.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca 12/2020 kategorija A40

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

0 0 glas
Ocenite smeštaj
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Lokacija

Udaljenost od aerodroma
100 km
Udaljenost od centra
10 m
Udaljenost od staze/gondole
120 km
Balašević - Etno hotel Rtanj
Pogledaj mapu

Sobe

Jednokrevetna soba

Osnovni kapacitet: 1
Dopunski kapacitet: Odraslih 0 Dece 0
Telefon Tuš Peškiri Internet konekcija Posteljina TV
3.876 - 4.776 RSD
po osobi

Dvokrevetna soba

Osnovni kapacitet: 2
Dopunski kapacitet: Odraslih 0 Dece 1(1. dete 0 - 7)
Telefon Tuš Peškiri Internet konekcija Posteljina TV
5.071 - 6.840 RSD
po osobi

Trokrevetna soba

Osnovni kapacitet: 3
Dopunski kapacitet: Odraslih 0 Dece 1
Telefon Tuš Peškiri Internet konekcija Posteljina TV
6.735 - 9.435 RSD
po osobi