Alibi Zlatibor je objekat u samom centru Zlatibora. Karakteristike koje bi posebno izdvojili su idealna lokacija za sve koji vole da su u samom centru zbivanja jer se objekat nalazi na glavnom šetalištu, kao i luksuzna opremljenost smeštajnih jedinica.

Objekat raspolaže sa 37 soba i 5 apartmana ekskluzivno opremljenih kvalitetnim i modernim nameštajem uz implementaciju najsavremenije hotelske tehnologije po ugledu na svetski poznate hotele.

Sadržaj

 • Lobi
 • Pet friendly
 • Bar
 • Internet
 • Lift
 • Grejanje
 • Recepcija
Cene od
Cene do
03. 02.
30. 12.
KOMFORT SOBA ZA 4 OSOBE
NA PO OSOBI
STANDARD SOBA
NA PO OSOBI
SINGLE7.000 RSD
DODATNI KREVET3.000 RSD
1. DETE (0-7)0 RSD
1. DETE (7-12)1.200 RSD
1. DETE (12-15)2.000 RSD
KOMFORT SOBA
NA PO OSOBI
SINGLE8.000 RSD
DODATNI KREVET3.000 RSD
1. DETE (0-7)0 RSD
1. DETE (7-12)1.200 RSD
1. DETE (12-15)2.000 RSD
2. DETE (0-7)0 RSD
2. DETE (7-12)1.200 RSD
2. DETE (12-15)2.000 RSD
APARTMAN DELUKS ZA 4 OSOBE
NA PO OSOBI
APARTMAN DELUKS
NA PO OSOBI
SINGLE9.000 RSD
DODATNI KREVET3.000 RSD
1. DETE (0-7)0 RSD
1. DETE (7-12)1.200 RSD
1. DETE (12-15)2.000 RSD
2. DETE (0-7)0 RSD
2. DETE (7-12)1.200 RSD
2. DETE (12-15)2.000 RSD
NA - najam smeštajne jedinice

Plaćanje avansa od 30% kod rezervacije, ostatak do polaska.
Cenovnik nije aktivan u periodima praznika- tada su aktivni paket cenovnici. Minimum tri noćenja u peridu od 14. do 19.02, kao i za Uskršnje (14.04-18.04) i Prvomajske praznike (28.04-02.05). Cene za te periode su uvećane za 50% i rade se NA UPIT!
Držanje kućnih ljubimaca je dozvoljeno u skladu sa kućnim redom i pravilima hotela.
Apartmani Alibi nemaju restoran – obroci se služe u restoranu Akter koji je u neposrednoj blizini.Doplata za doručak iznosi 5 evra po osobi, a za ručak i večeru po 11 evra po osobi.Hotelski popusti (ako su predvidjeni cenovnikom) važe uz strogo poštovanje dinamike plaćanja propisane od strane hotela (važe i za faktoring). Nepoštovanje ove dinamike automatski znači gubitak prava na popust. Hotel zadržava pravo promene cena ili ukidanja popusta. Navedeni popusti odnose se na cenu osnovne usluge i ne važe za dopunske obroke,usluge, doplate. Eventualni dodatni popusti koje agencija daje na uplatu u celosti važe samo za gotovinsku uplatu ili plaćanje kreditnim karticama (ne važe za faktoring). Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.

NAČIN PLAĆANJAu dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate:

 • akontacija kod prijave (tipično 30%), ostatak u mesečnim ratama prema cenovniku i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana)
 • Platnim karticama

Sve rezervacije se rade isključivo na upit. Prilikom rezervacije putnik uplaćuje akontaciju koja mu se vraća u roku od 72h ukoliko hotel/partner u inostranstvu ne potvrdi rezervaciju ili ponudi alternativni smeštaj. Smatra se da je putnik upoznat i da se saglasio, da se za nepotvrđen hotel rezervacija automatski stornira i prestaje pravno dejstvo ugovora o putovanju.

KEPP: 5598
1. dan
Mesto polaska - odabrana destinacija
Individualni prevoz od mesta polaska do destinacije. Dolazak u podnevnim časovima, smeštaj i boravak u odabranom objektu na bazi odabrane usluge u hotelu. Broj noćenja prema ugovoru o putovanju
Poslednji dan
Odabrana destinacija – mesto polaska
Korišćenje preostalih usluga. Napuštanje objekta u jutarnjim časovima. Individualni prevoz do mesta polaska.
U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
 • Najam smeštajne jedinice, bez ishrane.
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
 • Boravišna taksa iznosi 120 dinara dnevno po osobi.
 • Doplata za doručak 5 evra po osobi, a za ručak i večeru po 11 evra po osobi. Obroci se služe u restoranu Akter koji je u našoj neposrednoj blizini, jer hotel nema svoj restoran.
 • Cenovnik nije aktivan u periodima praznika (minimum 3 noćenja) u peridu od 14. do 19.02,za Uskršnje (14.04-18.04) i Prvomajske praznike (28.04-02.05).Cene za te periode su uvećane za 50% i rade se isključivo na upit.
NAPOMENE VEZANE ZA PROGRAM PUTOVANJA:

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).

Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.

U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na  razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja. 

Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.

Dostupnost nekih od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi…) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.

Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:

Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije… Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova…. Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta. Fakultativni izleti i usluge plaćaju se partneru na licu mesta, po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.

Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.

Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska

Individualni aranžman na bazi 1 putnika. Krajnji rok za otkaz aranžmana od strane organizatora je 2 dana pre početka aranžmana.

Pet friendly hoteli dozvoljavaju držanje samo određenih kućnih ljubimcima (samo u smeštajnim jedinicama) pod strogo propisanim uslovima i doplatu propisanu od strane hotela; neophodna je potvrda organizatora uz napomenu na ugovoru/vaučeru. Potpisivanjem ugovora o putovanju putnik je prihvatio da se strogo pridržava uslova hotela. Eventualno nepoštovanje istih može dovesti do udaljavanja putnika iz hotela bez novčane refundacije uz obavezu nadoknade štete hotelu. Putnik sam snosi odgovornost za ispravnost dokumenata kućnog ljubimca.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP – A 107/2021 od 08.10.2021.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

0 0 glasovi
Ocenite smeštaj
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Sobe

KOMFORT SOBA ZA 4 OSOBE

Osnovni kapacitet: 4
Dopunski kapacitet: Odraslih 0 Dece 0
Sef WC Tuš TV Mini bar Internet konekcija Grejanje
3.750 RSD
po osobi

STANDARD SOBA

Osnovni kapacitet: 2
Dopunski kapacitet: Odraslih 1 Dece 1(1. dete 0 - 15)
Sef WC Tuš TV Mini bar Internet konekcija Grejanje
4.000 RSD
po osobi

KOMFORT SOBA

Osnovni kapacitet: 2
Dopunski kapacitet: Odraslih 1 Dece 2(1. dete 0 - 15, 2. dete 0 - 15)
Sef WC Tuš TV Mini bar Internet konekcija Grejanje
4.500 RSD
po osobi

APARTMAN DELUKS ZA 4 OSOBE

Osnovni kapacitet: 4
Dopunski kapacitet: Odraslih 0 Dece 0
Sef WC Tuš TV Mini bar Internet konekcija Grejanje
4.500 RSD
po osobi

APARTMAN DELUKS

Osnovni kapacitet: 2
Dopunski kapacitet: Odraslih 1 Dece 2(1. dete 0 - 15, 2. dete 0 - 15)
Sef WC Tuš TV Mini bar Internet konekcija Grejanje
6.000 RSD
po osobi

Rezervacija

Izaberite paket:

Lokacija

Udaljenost od aerodroma
230 km
Udaljenost od centra
450 m
Udaljenost od staze/gondole
500 m
Alibi Zlatibor
Pogledaj mapu