Kompleks All Seasons Residence čini 5 vila sa preko 60 apartmana. Kompleks je okružen borovom šumom i udaljen samo 300 metara od centra dešavanja.Našim najmlađim gostima na raspolaganju su bicikle za više uzrasta, kao i čarobna i ušuškana dečija igraonica.

Sadržaj

 • Pet friendly
 • Bašta
 • Ekspresno prijavljivanje i odjavljivanje
 • Internet
 • Bar
 • Restoran
 • Grejanje
 • Parking
 • Recepcija
 • Igraonica
 • Fitnes centar
 • Pešačenje
 • Aktivnosti

Način usluživanja

 • Doručak - kontinentalni
Cene od
Cene do
20. 07.
31. 08.
01. 09.
19. 12.
20. 12.
31. 12.
STANDARD STUDIO
ND SOBA / DAN 9.800 RSD
SINGLE8.700 RSD 7.600 RSD 8.700 RSD
PREMIUM APARTMAN 2 OSOBE
ND SOBA / DAN 13.100 RSD
SINGLE11.900 RSD 10.400 RSD 11.900 RSD
1. DETE (0-12)0 RSD 0 RSD 0 RSD
2. DETE (0-12)0 RSD 0 RSD 0 RSD
PREMIUM APARTMAN 3 OSOBE
ND SOBA / DAN 14.750 RSD
1. DETE (0-12)0 RSD 0 RSD 0 RSD
PREMIUM APARTMAN 4 OSOBE
ND SOBA / DAN 16.350 RSD
CONECTING FAMILY PREMIUM APARTMAN 4 OSOBE
ND SOBA / DAN 20.350 RSD
1. DETE (0-12)0 RSD 0 RSD 0 RSD
2. DETE (0-12)0 RSD 0 RSD 0 RSD
CONECTING FAMILY PREMIUM APARTMAN 5 OSOBA
ND SOBA / DAN 21.500 RSD
1. DETE (0-12)0 RSD 0 RSD 0 RSD
ND - noćenje sa doručkom

Boravak kućnih ljubimaca je dozvoljen uz poseban zahtev prilikom rezervacije.Hotel poseduje određeni broj pet friendly apartmana. Maksimalna težina kućnog ljubimca koji može boraviti u apartmanima iznosi 10kg a naknada za boravak iznosi 3.000,00 rsd po kućnom ljubimcu, po boravku.
U ponudi su dva tipa smeštajnih jedinica – apartmani sa fizički odvojenom spavaćom sobom i studio apartmani, predviđeni za boravak 2-4 odrasle osobe.
Svim gostima obezbeđeno je parking mesto.

Način plaćanja: akontacija 50%, ostatak do polaska.Hotelski popusti (ako su predvidjeni cenovnikom) važe uz strogo poštovanje dinamike plaćanja propisane od strane hotela (važe i za faktoring). Nepoštovanje ove dinamike automatski znači gubitak prava na popust. Hotel zadržava pravo promene cena ili ukidanja popusta. Navedeni popusti odnose se na cenu osnovne usluge i ne važe za dopunske obroke,usluge, doplate. Eventualni dodatni popusti koje agencija daje na uplatu u celosti važe samo za gotovinsku uplatu ili plaćanje kreditnim karticama (ne važe za faktoring). Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.

NAČIN PLAĆANJA u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate:

 • akontacija kod prijave (tipično 30%), ostatak u mesečnim ratama prema cenovniku i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana)
 • Platnim karticama

Sve rezervacije se rade isključivo na upit. Prilikom rezervacije putnik uplaćuje akontaciju koja mu se vraća u roku od 72h ukoliko hotel/partner u inostranstvu ne potvrdi rezervaciju ili ponudi alternativni smeštaj. Smatra se da je putnik upoznat i da se saglasio, da se za nepotvrđen hotel rezervacija automatski stornira i prestaje pravno dejstvo ugovora o putovanju.

KEPP: 6214 | Cenovnik: 66051 | Update: 28.09.2023 11:14
1. dan
Mesto polaska - odabrana destinacija
Individualni prevoz od mesta polaska do destinacije. Dolazak u podnevnim časovima, smeštaj i boravak u odabranom objektu na bazi odabrane usluge u hotelu. Broj noćenja prema ugovoru o putovanju
Poslednji dan
Odabrana destinacija – mesto polaska
Korišćenje preostalih usluga. Napuštanje objekta u jutarnjim časovima. Individualni prevoz do mesta polaska.
U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
 • Deca do 12 godina ne plaćaju smeštaj i dorucak.
 • Boravak kućnih ljubimaca je dozvoljen uz poseban zahtev prilikom rezervacije, obzirom da posedujemo određen broj pet friendly apartmana. Maksimalna težina kućnog ljubimca koji može boraviti u apartmanima iznosi 10 kg, a naknada za boravak iznosi 3000 rsd po kućnom ljubimcu, po boravku.
 • Osiguranje se ne plaća.
 • Besplatan parking, Wi-fi, igraonica.
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
 • Boravišna taksa za odrasle iznosi 120 rsd po osobi, po danu PLAĆA SE NA RECEPCIJI.
 • Boravišna taksa za decu 7 do 15 godina iznosi 60 rsd po osobi, po danu PLAĆA SE NA RECEPCIJI.
 • Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu
NAPOMENE VEZANE ZA PROGRAM PUTOVANJA:

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).

Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.

U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na  razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja. 

Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.

Dostupnost nekih od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi…) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.

Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:

Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije… Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova…. Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta. Fakultativni izleti i usluge plaćaju se partneru na licu mesta, po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.

Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.

Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska

Individualni aranžman na bazi 1 putnika. Krajnji rok za otkaz aranžmana od strane organizatora je 2 dana pre početka aranžmana.

Pet friendly hoteli dozvoljavaju držanje samo određenih kućnih ljubimcima (samo u smeštajnim jedinicama) pod strogo propisanim uslovima i doplatu propisanu od strane hotela; neophodna je potvrda organizatora uz napomenu na ugovoru/vaučeru. Potpisivanjem ugovora o putovanju putnik je prihvatio da se strogo pridržava uslova hotela. Eventualno nepoštovanje istih može dovesti do udaljavanja putnika iz hotela bez novčane refundacije uz obavezu nadoknade štete hotelu. Putnik sam snosi odgovornost za ispravnost dokumenata kućnog ljubimca.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP – A 107/2021 od 08.10.2021.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

0 0 гласови
Ocenite smeštaj
Претплати се
Обавести о
guest
0 Komentara
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре

Sobe

STANDARD STUDIO

Osnovni kapacitet: 2
Dopunski kapacitet: Odraslih 0 Dece 0
Frižider čajna kuhinja Fen Kupatilo Tuš ili kada TV
8.600 - 9.800 RSD
po danu

PREMIUM APARTMAN 2 OSOBE

Osnovni kapacitet: 2
Dopunski kapacitet: Odraslih 0 Dece 0
Frižider čajna kuhinja Fen Kupatilo Tuš ili kada TV
11.400 - 13.100 RSD
po danu

PREMIUM APARTMAN 3 OSOBE

Osnovni kapacitet: 3
Dopunski kapacitet: Odraslih 0 Dece 1(1. dete 0 - 12)
Frižider čajna kuhinja Fen Kupatilo Tuš ili kada TV
12.800 - 14.750 RSD
po danu

PREMIUM APARTMAN 4 OSOBE

Osnovni kapacitet: 4
Dopunski kapacitet: Odraslih 0 Dece 0
Frižider čajna kuhinja Fen Kupatilo Tuš ili kada TV
14.200 - 16.350 RSD
po danu

CONECTING FAMILY PREMIUM APARTMAN 4 OSOBE

Osnovni kapacitet: 4
Dopunski kapacitet: Odraslih 2 Dece 2(1. dete 0 - 12, 2. dete 0 - 12)
Frižider čajna kuhinja Fen Kupatilo Tuš ili kada TV
17.700 - 20.350 RSD
po danu

CONECTING FAMILY PREMIUM APARTMAN 5 OSOBA

Osnovni kapacitet: 5
Dopunski kapacitet: Odraslih 0 Dece 1(1. dete 0 - 12)
Frižider čajna kuhinja Fen Kupatilo Tuš ili kada TV
18.700 - 21.500 RSD
po danu

Lokacija

Udaljenost od aerodroma
230 km
Udaljenost od centra
700 m
Udaljenost od staze/gondole
8 km
All Seasons Residence
Pogledaj mapu