Grand Hotel Tornik, jedini hotel sa 5 zvezdica na Zlatiboru, je pravi izbor za one koji žele da dožive ovu destinaciju na potpuno nov način. Na nadmorskoj visini od 1.010 m, gde se susreću planinske i morske struje, zakoračite u hotel koji je spreman da ostvari vaše snove.

Sadržaj

 • Sef
 • Bašta
 • Ostava za prtljag
 • Internet
 • Lift
 • Recepcija radi 24 časa dnevno
 • Prostorije za sastanke i bankete
 • Posluživanje hrane u sobi (room service)
 • Bar
 • Restoran
 • Parking
 • Masaža
 • Zatvoreni bazen
 • Sauna
 • Hamam (tursko parno kupatilo)
 • Spa i wellness centar
 • đakuzi
Cene od
Cene do
17. 01.
25. 12.
DVOKREVETNA SOBA
PP PO OSOBI
SINGLE140 €
JUNIOR APARTMAN
PP PO OSOBI
SINGLE170 €
DODATNI KREVET70 €
1. DETE (0-6)0 €
1. DETE (6-12)35 €
SUPERIOR APARTMAN
PP PO OSOBI
DODATNI KREVET70 €
1. DETE (0-6)0 €
1. DETE (6-12)35 €
2. DETE (0-6)18 €
LUX APARTMAN
PP PO OSOBI
DODATNI KREVET70 €
1. DETE (0-6)0 €
1. DETE (6-12)35 €
2. DETE (0-6)18 €
2. DETE (6-12)35 €
PP - polupansion (doručak, večera)

Plaćanje na 6 mesečnih rata.Hotelski popusti (ako su predvidjeni cenovnikom) važe uz strogo poštovanje dinamike plaćanja propisane od strane hotela (važe i za faktoring). Nepoštovanje ove dinamike automatski znači gubitak prava na popust. Hotel zadržava pravo promene cena ili ukidanja popusta. Navedeni popusti odnose se na cenu osnovne usluge i ne važe za dopunske obroke,usluge, doplate. Eventualni dodatni popusti koje agencija daje na uplatu u celosti važe samo za gotovinsku uplatu ili plaćanje kreditnim karticama (ne važe za faktoring). Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.

NAČIN PLAĆANJAu dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate:

 • akontacija kod prijave (tipično 30%), ostatak u mesečnim ratama prema cenovniku i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana)
 • Platnim karticama
KEPP: 5837
U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
 • Noćenje na bazi polupaniona (doručak i večera)
 • Upotreba Spa & Wellness centra
 • Korišćenje krevetaca za bebe i stolica za hranjenje beba
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
 • Boravišna taksa u iznosu 120 rsd po osobi dnevno za odrasle, za decu od 7 do 15 godina se plaća 50% boravišne takse, deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu
NAPOMENE VEZANE ZA PROGRAM PUTOVANJA:

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).

Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.

U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na  razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja. 

Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.

Dostupnost nekih od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi…) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.

Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:

Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije… Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova…. Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta. Fakultativni izleti i usluge plaćaju se partneru na licu mesta, po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.

Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.

Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska

Individualni aranžman na bazi 1 putnika. Krajnji rok za otkaz aranžmana od strane organizatora je 2 dana pre početka aranžmana.

Pet friendly hoteli dozvoljavaju držanje samo određenih kućnih ljubimcima (samo u smeštajnim jedinicama) pod strogo propisanim uslovima i doplatu propisanu od strane hotela; neophodna je potvrda organizatora uz napomenu na ugovoru/vaučeru. Potpisivanjem ugovora o putovanju putnik je prihvatio da se strogo pridržava uslova hotela. Eventualno nepoštovanje istih može dovesti do udaljavanja putnika iz hotela bez novčane refundacije uz obavezu nadoknade štete hotelu. Putnik sam snosi odgovornost za ispravnost dokumenata kućnog ljubimca.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP – A 107/2021 od 08.10.2021.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

0 0 glasa
Ocenite smeštaj
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Sobe

DVOKREVETNA SOBA

Osnovni kapacitet: 2
Dopunski kapacitet: Odraslih 0 Dece 0
Telefon WC Tuš Internet konekcija TV
75 €
po osobi

JUNIOR APARTMAN

Osnovni kapacitet: 2
Dopunski kapacitet: Odraslih 0 Dece 1(1. dete 0 - 12)
Telefon WC Tuš Internet konekcija TV
90 €
po osobi

SUPERIOR APARTMAN

Osnovni kapacitet: 2
Dopunski kapacitet: Odraslih 1 Dece 2(1. dete 0 - 12, 2. dete 0 - 6)
Telefon WC Tuš Internet konekcija TV
110 €
po osobi

LUX APARTMAN

Osnovni kapacitet: 2
Dopunski kapacitet: Odraslih 1 Dece 2(1. dete 0 - 12, 2. dete 0 - 12)
Telefon WC Tuš Internet konekcija TV
150 €
po osobi

Rezervacija

Izaberite paket:

Lokacija

Udaljenost od aerodroma
230 km
Udaljenost od centra
500 m
Udaljenost od staze/gondole
500 m
Grand hotel Tornik
Pogledaj mapu