HOTEL MIR je savremen turistički objekat smešten u mirnom delu Zlatibora, kategorisan sa 4 zvezdice. Smeštajni kapacitet objekta sastoji se iz luksuznih 8 apartmana, 7 superior soba i 17dvokrevetnih soba. Maksimalni kapacitet objekta je 79 ležaja. Na raspolaganju vam je privatni parking. Svim gostima hotela na raspolaganju je wellness i fitness centar. Možete uživati u privatnoj spa zoni (velikom jaccuzziju, sunama), spa centru sa slanom sobom, parnim kupatilom, saunom, bazenom.

Sadržaj

 • Bar
 • Internet
 • Restoran
 • Grejanje
 • Parking
 • Fitnes centar
 • Igraonica
 • Sauna
 • Spa i wellness centar

Način usluživanja

 • Doručak - kontinentalni

Noćenje sa doručkom.
Doplata za pansionski ručak iznosi 1.000,00 rsd
Doplata za pansionsku večeru iznosi 1.100,00 rsd

Cene od
Cene do
15. 12.
27. 12.
03. 01.
01. 02.
DVOKREVETNA SOBA
ND PO OSOBI 4.600 RSD 4.600 RSD
SINGLE7.200 RSD 7.200 RSD
1. DETE (u zajedničkom ležaju) (0-5)0 RSD 0 RSD
1. DETE (u zajedničkom ležaju) (5-12)2.300 RSD 2.300 RSD
2. DETE (u zajedničkom ležaju) (0-5)0 RSD 0 RSD
2. DETE (u zajedničkom ležaju) (5-12)2.300 RSD 2.300 RSD
TROKREVETNI APARTMAN
ND PO OSOBI 5.500 RSD 5.500 RSD
1. DETE (u zajedničkom ležaju) (0-5)0 RSD 0 RSD
1. DETE (u zajedničkom ležaju) (5-12)2.750 RSD 2.750 RSD
2. DETE (u zajedničkom ležaju) (0-5)0 RSD 0 RSD
2. DETE (u zajedničkom ležaju) (5-12)2.750 RSD 2.750 RSD
LUX APARTMAN
ND SOBA / DAN 17.550 RSD 17.550 RSD
1. DETE (0-5)0 RSD 0 RSD
1. DETE (5-12)0 RSD 0 RSD
2. DETE (0-5)0 RSD 0 RSD
2. DETE (5-12)0 RSD 0 RSD
ND - noćenje sa doručkom

Uz pratnju dve odrasle osobe, deca do 5 godina ne plaćaju boravak ukoliko koriste
zajednički ležaj sa roditeljima.
Ukoliko iz bilo kog razloga prekinete ili otkažete boravak, neće se vršiti refundacija
za neiskorišćeni deo aranžmana.
Doručak se servira sa izložbenog stola ukoliko u hotelu boravi više od 15
gostiju, u suprotnom se bira pansionski obrok iz jelovnika.
Ukolliko apartman koristi jedna osoba, cena se uvećava 100%.Hotelski popusti (ako su predvidjeni cenovnikom) važe uz strogo poštovanje dinamike plaćanja propisane od strane hotela (važe i za faktoring). Nepoštovanje ove dinamike automatski znači gubitak prava na popust. Hotel zadržava pravo promene cena ili ukidanja popusta. Navedeni popusti odnose se na cenu osnovne usluge i ne važe za dopunske obroke,usluge, doplate. Eventualni dodatni popusti koje agencija daje na uplatu u celosti važe samo za gotovinsku uplatu ili plaćanje kreditnim karticama (ne važe za faktoring). Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.

NAČIN PLAĆANJAu dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate:

 • akontacija kod prijave (tipično 30%), ostatak u mesečnim ratama prema cenovniku i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana)
 • Platnim karticama

Sve rezervacije se rade isključivo na upit. Prilikom rezervacije putnik uplaćuje akontaciju koja mu se vraća u roku od 72h ukoliko hotel/partner u inostranstvu ne potvrdi rezervaciju ili ponudi alternativni smeštaj. Smatra se da je putnik upoznat i da se saglasio, da se za nepotvrđen hotel rezervacija automatski stornira i prestaje pravno dejstvo ugovora o putovanju.

KEPP: 6009
1. dan
Mesto polaska - odabrana destinacija
Individualni prevoz od mesta polaska do destinacije. Dolazak u podnevnim časovima, smeštaj i boravak u odabranom objektu na bazi odabrane usluge u hotelu. Broj noćenja prema ugovoru o putovanju
Poslednji dan
Odabrana destinacija – mesto polaska
Korišćenje preostalih usluga. Napuštanje objekta u jutarnjim časovima. Individualni prevoz do mesta polaska.
U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
 • Cene su izražene po osobi dnevno, na bazi noćenja sa doručkom
 • Cena obuhvata besplatno parking mesto i wi-fi u celom objektu.
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
 • Boravišna taksa iznosi 120,00 rsd po osobi dnevno, za decu od 7-15 godina 60,00 rsd, deca mlađa od 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.
 • Ukoliko apartman koristi jedna osoba, cena se uvećava 100%.
 • Deca od 5 do 12 godina plaćaju 70% od smeštajne jedinice ukoliko koriste poseban ležaj.
NAPOMENE VEZANE ZA PROGRAM PUTOVANJA:

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).

Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.

U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na  razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja. 

Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.

Dostupnost nekih od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi…) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.

Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:

Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije… Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova…. Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta. Fakultativni izleti i usluge plaćaju se partneru na licu mesta, po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.

Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.

Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska

Individualni aranžman na bazi 1 putnika. Krajnji rok za otkaz aranžmana od strane organizatora je 2 dana pre početka aranžmana.

Pet friendly hoteli dozvoljavaju držanje samo određenih kućnih ljubimcima (samo u smeštajnim jedinicama) pod strogo propisanim uslovima i doplatu propisanu od strane hotela; neophodna je potvrda organizatora uz napomenu na ugovoru/vaučeru. Potpisivanjem ugovora o putovanju putnik je prihvatio da se strogo pridržava uslova hotela. Eventualno nepoštovanje istih može dovesti do udaljavanja putnika iz hotela bez novčane refundacije uz obavezu nadoknade štete hotelu. Putnik sam snosi odgovornost za ispravnost dokumenata kućnog ljubimca.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP – A 107/2021 od 08.10.2021.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

0 0 glasovi
Ocenite smeštaj
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Sobe

DVOKREVETNA SOBA

Osnovni kapacitet: 2
Dopunski kapacitet: Odraslih 0 Dece 0
WC Tuš TV Internet konekcija Grejanje
4.600 RSD
po osobi

TROKREVETNI APARTMAN

Osnovni kapacitet: 2
Dopunski kapacitet: Odraslih 1 Dece 1(1. dete 0 - 12, 2. dete 0 - 12)
WC Tuš TV Internet konekcija Grejanje
5.500 RSD
po osobi

LUX APARTMAN

Osnovni kapacitet: 2
Dopunski kapacitet: Odraslih 1 Dece 2(1. dete 0 - 12, 2. dete 0 - 12)
WC Tuš TV Internet konekcija Grejanje
17.550 RSD
po osobi

Rezervacija

Izaberite paket:

Lokacija

Udaljenost od aerodroma
230 km
Udaljenost od centra
1 km
Udaljenost od staze/gondole
11 km
Hotel Mir
Pogledaj mapu