Kanali Beach

Broj ponuda: 1
-20%
Top ponuda Grcka apartmani letovanje, Kanali, Chassakis, eksterijer

Chassakis

Kanali Beach (Jonska obala)
Od 03.06.
10 noći
Od plaže: 200 m
Usluge:
NA
od 40 € po osobi

Letovanje Kanali Beach

Kanali Beach je odlično locirano letovalište na severozapadu Grčke 10 km udaljeno od Preveze. Prostire se na jednoj od najdužih plaža u Grčkoj u dužini od 13km. Letovalište ima sve neophodne sadržaje za boravak turista. Popularna je za mirniji porodičan odmor.

Apartmani Kanali Beach

Kanali Beach je novonastalo mesto izmedju Vrahosa (oko 20 km) I Preveze (oko 15 km), a od Parge je udaljeno oko 50 km. Administrativno pripada gradu Preveza. Smešteno je na jednoj od najdužih plaži u Grčkoj, čak 16 km. Deo mesta pored mora je novi deo i tek se turistički razvija. Uz samo šetalište nalaze se brojni kafići i restorani u kojima možete iznajmiti ležaljku uz konzumaciju pića. Zanimljivo je da se tokom noći, ovi plažni barovi pretvaraju u noćne klubove gde se može čuti popularna grčka i strana muzika pa tokom sezone ovde dolaze Grci iz okolnih mesta. Cene su mnogo povoljnije nego u Vrahosu. Pozitivna strana je što i ako smeštaj u Kanali Beach uglavnom nije u prvom redu do plaže, izolovan je od noćne buke a opet dovoljno je blizu. Ispod smeštaja Hasakis koji nudimo nalazi se i veća prodavnica koja je dobro snabdevena, a odmah pored nje je i pekara.

Ukoliko želite miran odmor, široku plažu i puno prostora za plivanje apartmani Kanali Beach je izbor za Vas.

Plaže

Plaža u mestu Kanali je opremljena ležaljkama i suncobranima koji su besplatni uz kupljeno piće u obližnjim barovima. Postoje tuševi na plaži, kabine za presvlačenje, restorani, kafići, dovoljno prostora za parking… Široka i dugačka plaža Vam omogućava da uživate na svom letovanju u Kanali Beach bez veće buke i gužvi. Ukoliko nastavite ka Prevezi, samo 2 – 3 km od centra Kanalija, stići ćete do plaže Monolithi. Pri samom plićaku počinje dubina pa je preporučujem dobrim plivačima. Takođe ovde imate jedan plažni bar koji poseduje ležaljke. Plaža je uglavnom peščana (ponekgde možete naići i na sitan šljunak) a nagradjena je, kao i Vrahos, plavom zastavicom, pa nije ni čudo što mnogi kamperi biraju baš ovo mesto za odmor. U blizini Preveze, ispod magistrale možete videli još nekoliko plaža koje su uklavnom šljunkovite (sitan šljunak) I delom peščane. Među najpopularnijim plažama u Prevezi je Mitikas. Odlikuje je gusta šuma eukaliptusa gde možete naći prirodan hlad. Na ovoj plaži nema ležaljki te je preporučujem za odmor, a u naselju Mitikas, iznad plaže, možete se počastiti u nekoj od tradicionalnih grčkih taverni.

Ne propustite!

Grad Nikopolis nalazi se na svega 7 km od Kanalija i prostire se sve do samog podvodnog tunela koji spaja Prevezu sa Lefkadom. Nikopolis je grad podignut u znak pobede Oktavijana nad Antonijem i Kleopatrom. Dobro nam je svima poznata priča o velikoj ljubavi izmedju Marka Antonija i Kleopatre, koji su bežeći od Oktavijana stigli u ove delove Grčke. Sam naziv potiče od grčkih reči niki-pobeda polis-grad. Nekada je bio glavni grad provincije Epir sa 30.000 stanovnika. U Prevezi nalazi se i muzej grada Nikopolis čije je radno vreme tokom letnje sezone od 8 ujutru do 8 uveče. Prolaskom pored Nikopolisa ulazite u prelepu Prevezu. Odmah sa leve strane, pri ulasku, nalazi se Lidl i niz drugih većih marketa. Ukoliko nastavite pravo stižete do glavne ulice gde se nalaze brojne radnje, butici, prodavnice bele tehnike, pošte, parfimerije… Ulicu niže nalazi se prelepi stari grad koji se naziva Šejtan pazar. Naziv je dobio još dok su Turci boravili na ovim prostorima. Grci su mazali kaldrmu starog grada sapunom kako bi se Turci, jahajući konje, ovde klizali i padali. Samim tim Turci su verovali da je taj grad zaposeo đavo. U starom gradu imate dosta radnjica i butika koje možete posetiti a česta su i sniženja. Samo vodite računa, jer Grci veoma poštuju popodnevni odmor od 14 – 17 h pa tada većina radnji ni neće biti otvorena. Ulica paralelna sa Šejtan pazarom je zapravo veliko šetalište pored luke gde možete naići na veliki broj luksuznih jahit. Takođe je u blizini jedan luna park kao i bezbroj mesta gde možete popiti kafu ili naručiti neki obrok. Na kraju same luke su 2 noćna bara na otvorenom i plaža koja je prilično mala i sa prirodnim hladom.

Aqua park Kanali: Nedaleko od Kanalija nalazi se Aqua park Kanali koji je pogodan za vaše mališane. Opremljen je sa 4 bazena, 4 tobogana, 5 dečijih tobogana, lenjom rekom i đakuzijem.

Letovanje Vrahos, letovanje Kanali

Jonska obala (Parga, Vrahos, Kanali) Put do Grčke preko Severne Makedonije

Kontakt

Prijava za newsletter

Prijavite se na našu newsletter listu

Kontakt

Nikolaja Krasnova 2, Vračar

011/3285 001, 3285 002

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Vase Pelagića 11

021/38 25 025, 38 25 026

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Cara Dušana 94

018/248 264, 249 255

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Kneza Miloša 20

017/40 58 98, 40 58 99

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo

Pratite nas