Broj ponuda: 4
-15%
Grcka apartmani letovanje, Nea Vrasna, Ioanna, eksterijer

Ioanna

Nea Vrasna (Sveti Đorđe)
Od 12.08.
10 noći
Od plaže: 250 m
Usluge:
NA
od 131 € po osobi
-15%
Grcka apartmani letovanje, Nea Vrasna, Ilias Lakis, eksterijer

Ilias Lakis

Nea Vrasna (Sveti Đorđe)
Od 12.08.
10 noći
Od plaže: 180 m
Usluge:
NA
od 135 €
-15%
Novo u ponudi Grcka apartmani letovanje, Nea Vrasna, Todoros, eksterijer

Todoros

Nea Vrasna (Sveti Đorđe)
Od 12.08.
10 noći
Od plaže: 170 m
Usluge:
NA
od 135 € po osobi
-15%
Grcka apartmani letovanje, Nea Vrasna, Stela, vila

Stela

Nea Vrasna (Sveti Đorđe)
Od 12.08.
10 noći
Od plaže: 250 m
Usluge:
NA
od 164 € po osobi

Letovanje Nea Vrasna

NEA VRASNA je jedno do najpopularnijih Grčkih letovališta kod srpskih turista što zbog svoje blizine, što zbog čistog mora i širokih plaža. Udaljena od Niša 475km, od Beograda 715km, od Novog Sada 795km, od Vranja 365km čisto da steknete utisak o čemu pričamo.

Nea Vrasna apartmani

Nalazi u oblasti Volvi, u regiji Sveti Đorđe na samo 80 km od centra Soluna, sa kojim je povezana autoputem. Duga peščana plaža, širine 50-100 m i dužine 2 km, pruža mogućnosti za aktivan odmor. Vodeni sportovi, ležaljke na plaži i suncobrani koje plaćate konzumacijom pica i sve ono što krasi jedno letovanje u Grčkoj  ne manjkaju ni ovom letovalištu. Osim peščane plaže, mora i sunca, Nea Vrasna obiluje mnoštvom ribljih restorana, taverni i kafea, što obećava dobar provod i gastronomski užitak. Blizina Asprovalte (cca 500-1000 m) do koje se stiže uređenim šetalištem uz more, pruža mogućnost za rekreaciju laganom šetnjom uz zvukove talasa i dobar šoping.
Izaberite neki od naših Nea Vrasna apartmani po pristupačnim cenama i kupajte se i sunčajte na obali Egejskog mora u regiji Sveti Đorđe u Grčkoj. Letovanje za svačiji ukus! Ugrabite neku od naših first minute ili last minut ponuda smeštaja u Nea Vrasni.

Plaža u Nea Vrasni

Plaža u Nea Vrasni je prekrivena krupnijim peskom, a u nekim delovima se nalazi sitniji šljunak. Dosta je široka i dugačka, pa duboko zalazi i u obližnja mesta Asprovaltu i Vrasna Paralia, odnosno, sa njima deli ovu prelepu plažu. Mesta na plaži ima na pretek, pa nećete morati da se gurate sa ostalim turistima i “borite” za mesto na plaži. Na plaži se nalaze tuševi, kabine za presvlačenje, mreže za odbojku na pesku, ali i ležaljke i suncobrani obližnjih barova koje možete iznajmiti uz naručeno piće. Na samo par metara od obale, prilikom ulaska u more, počinje veća dubina, pa se prepuručuje dodatni oprez za porodice sa manjom decom ili za slabije plivače. Voda je čista i bistra, a plaža je više puta nagrađivana “plavom zastavicom” za čistoću plaže i vode. U određenim periodima dana, postoji mogućnost da se stvore manji talasi usled vetra koji duva sa mora.

Ne propustite!

Ono što nikako ne biste smeli da propustite jeste lokalna pijaca između Nea Vrasne i Asprovalte koja se otvara 2 puta nedeljno u toku sezone. Na pijaci možete naći raznovrsno sveže  voće i povrće, svežu morsku ribu i morske plodove, grnčariju, suvenire i brojne začine. Posebna preporuka jeste origano iz Hilandara koji svojim jakim mirisom začini svako jelo.

Izleti na koje možete ići tokom letovanja u Nea Vrasni

Ostrvo Tasos – ili kako ga zovu “plutajuća šuma” je najsevernije ostrvo Egejskog mora, udaljeno manje od 100km od Nea Vrasne. Obidjite neke od poznatijih letovališta na Tasosu (Limenas, Limenarija, Pefkari, Potos) i uživajte na prelepim peščanim plažama.

Obidjite Svetu Goru na Atosu (trećem prstu Kasandre). Izlet se uglavnom sastoji od dolaska do mesta Uranopolis, a zatim sledi plovidba brodićem oko poluostrva uz posetu nekih istorijskih lokaliteta.

Posetite Kavalu, grad koji je kulturni, administrativni i obrazovni centar ovog dela Grčke. Grad je prepun istorijskim i arheološkim lokalitetima. Obiđite brojne radnje i tradicionalni bazar i uživajte u šopingu koji će vam ponuditi ovo mesto.

Vergina – Grad Aigai (ili moderno Vergina), drevna prva prestonica Kraljevine Makedonije, otkriven je u 19. veku u blizini Vergine, u severnoj Grčkoj. Najvažniji ostaci su monumentalna palata, raskošno ukrašena mozaicima i grobnice, od kojih neki potiču iz 11. veka p.n.e. Jedna od kraljevskih grobnica u Velikom tumulu identifikovana je kao grobnica Filipa II, koji je osvojio sve grčke gradove, utirući put svom sinu Aleksandru i širenju helenističkog sveta.

Smeštaj u Nea Vrasni

Nea Vrasna ima odlično razvijenu turističku infrastrukturu. U samom mestu ćete naći veliki broj privatnih vila za iznajmljivanje ali i hotela različite kategorije. Naša preporuka jesu Nea Vrasna apartmani, koji se nalaze u ponudi turističke agencije Euroturs, a ljubazno osoblje će vam pomoći oko izbora vile, koja će najviše odgovarati Vašim potrebama (Takis, Stela, Ilias Lakis, Aglaia, Ioanna).

 

Nadam se da smo Vam dovoljno približili letovalište Nea Vrasnu, i pomogli da svoje letovanje u Nea Vrasni i izaberete neki od smeštaja u Nea Vrasni koji se nalazi u našoj ponudi.

NOVE VILE U PONUDI – Grčka apartmani 2022

Letovanje u regiji Sveti Đorđe – apartmani u Nea Vrasni i Stavrosu

Regija Sv. Đorđe (Asprovalta, Nea Vrasna, Stavros) Put do Grčke preko Severne Makedonije

Kontakt

Prijava za newsletter

Prijavite se na našu newsletter listu

Kontakt

Nikolaja Krasnova 2, Vračar

011/3285 001, 3285 002

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Vase Pelagića 11

021/38 25 025, 38 25 026

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Cara Dušana 94

018/248 264, 249 255

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Kneza Miloša 20

017/40 58 98, 40 58 99

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo

Pratite nas