Grcka hoteli, Halkidiki hoteli, Tasos hoteli, letovanje Grcka, leto Grčka, ostrva grcka, last minute, rane rezervacije

Grčka hoteli

Broj ponuda: 84
Na obali mora Grcka hoteli letovanje, Halkidiki, Mola Kaliva,Loutra Beach,eksterijer
Hotel:

Loutra Beach

Lutra Agia Paraskevi (Halkidiki, Kasandra)
Od 31.05.
po noćenju
Od plaže: 30 m
Usluge:
ND
od 38 € po danu
Na obali mora Grcka hoteli letovanje, Paralia,Hotel Panorama, Setaliste
Hotel:

Panorama

Paralia (Olimpska regija)
Od 01.01.
po noćenju
Od plaže: 10 m
Usluge:
ND
od 21 € po danu
Novo u ponudi Grcka hoteli letovanje, Trakija, Aleksandroplis,Ramada Plaza Thraki,eksterijer
Hotel:

Ramada Plaza Thraki

Aleksandropolis (Trakija)
Od 01.03.
po noćenju
Od plaže: 50 m
Usluge:
ND
od 59 € po danu
Novo u ponudi Grcka hoteli letovanje, Lefkada, Nikiana, Hotel Red Tower, hotel
Hotel:

Red Tower Hotel

Nikiana (Lefkada, ostrvo)
Od 01.04.
po noćenju
Od plaže: 150 m
Usluge:
ND
od 37 € po danu
Hotel:

Acrotel Lily Ann Vilage

Nikiti (Halkidiki, Sitonia)
Od 01.04.
po noćenju
Od plaže: 600 m
Usluge:
PP
od 52 € po danu
Hotel:

Thalassies Nouveau

Limenaria (Tasos, ostrvo)
Od 25.04.
po noćenju
Od plaže: 150 m
Usluge:
PP
od 37 € po danu
Family Grcka letovanje hoteli, Tasos, Limenaria, Hotel Thalassies
Hotel:

Thalassies

Limenaria (Tasos, ostrvo)
Od 25.04.
po noćenju
Od plaže: 10 m
Usluge:
PP
od 39 € po danu
Na obali mora Grcka hoteli letovanje, Halkidiki, Nea Mudania,Katrin Luxury studios,eksterijer
Hotel:

Katrin Luxury studios

Nea Mudania (Halkidiki, Centralni deo)
Od 26.04.
po noćenju
Od plaže: 50 m
Usluge:
NA
od 38 € po danu
Hotel:

Simeon

Metamorfosi (Halkidiki, Sitonia)
Od 26.04.
po noćenju
Od plaže: 150 m
Usluge:
PP
od 45 € po danu
Hotel:

Aegean Melathron Thalasso Spa

Kriopigi (Halkidiki, Kasandra)
Od 27.04.
po noćenju
Od plaže: 50 m
Usluge:
PP
od 66 € po danu
Family Grcka letovanje hoteli, Tasos, Potos, Hotel Alexandra Elegance Bridging Generations
Hotel:

Alexandra Elegance Bridging Generations

Potos (Tasos, ostrvo)
Od 28.04.
po noćenju
Od plaže: 550 m
Usluge:
ND
od 80 € po danu
Na obali mora Grcka hoteli letovanje, Psakoudia,Halkidiki, Sitonija, Portes Beach,eksterijer
Hotel:

Elinotel Sermilia Resort

Psakoudia (Halkidiki, Sitonia)
Od 28.04.
po noćenju
Od plaže: 20 m
Usluge:
UAI
od 86 € po danu
Na obali mora Grcka hoteli letovanje, Lefkada, Ligia, Hotel Poro Ligia, aero
Hotel:

Porto Ligia

Ligia (Lefkada, ostrvo)
Od 30.04.
po noćenju
Od plaže: 50 m
Usluge:
ND
od 31 € po danu

Grcka hoteli

Grcka hoteli: velika ponuda za Vaše letovanje 2024.. godine. Najveći popusti za rane rezervacije i last minute popusti. Najpovoljnije cene.

Grcka hoteli po najpovoljnijim cenama

Kao agencija sa najvećom tradicijom u Grčkoj u prilici smo da Vam za letovanje 2024.. ponudimo veliku paletu hotela duž cele Grčke . Imamo više stotina hotela u ponudi različitih kategorija i dijapazona usluga za leto 2024..: polupansioni i all inclusive. Grcka hoteli: od najjeftinijih do onih najskupljih na kontinentalnom delu i na ostrvima Grcke kao što su SkiatosEvija pa sve do Peloponeza.

Grcka hoteli: najpopularnije destinacije za letovanje

Svakako je najtraženija ponuda hotela – Olimpska regija. Agia Trida sa svojim hotelima Sun Beach i Santa je najtraženija destinacija za letovanje u blizini Soluna. Peščana plaža uz blizinu šoping centra Cosmos, vodenom parka Waterland i direktna veza do centra grada idealni su za aktivni odmor.

Najpopularniji hoteli sa 3,4 zvezdice ili najekskluzivniji hoteli na plaži na Halkidikiji su u našoj ponudi dugi niz godina. Odaberite! Najpopularnija Kasandra sa destinacijama kao što su: Hanioti, Potidea, Sani, Kriopigi, Kalitea, Siviri ili egzotična Sitonija sa neotkrivenim plažama i ekskluzivnim hotelima na destinacijama za letovanje kao što su Nikiti, Neos Marmaras, Psakudija, Vurvuru; ili neotkriven treći prst Atos sa mnoštvom hotela u letovalištima: Uranopolis i Amuljani, a tu je i gradić Nea Moudania sa svojim ekskluzivnim hotelima.

Zeleno ostrvo Tasos, sa izolovanim plažama omiljena je destinacija za letovanje naših putnika. A preko puta je prelepi beli grad Aleksandropolis.

Jonska obala pruža pravo osveženje u našoj ponudi za letovanje a tu su još i ostrva Krf i Lefkada.

Nezaboravni odmor 2024.. je samo nekoliko klikova udaljen. Rezervišite i iskoristite najveće popuste: rane rezervacije i last minute.

Osnovne informacije vezane za letovanje u Grčkoj

Lokalno vreme – srednjeevropsko vreme +1 sat
Novac – evro
Hrana – veoma poznata jela kao sto su souvlaki, giros, musaka…
Lokalna pića – ouzo i metaksa su zaštitni znak Grčke, mada se konzumiraju i sva svetski poznata alkoholna i bezalkoholna pića.
Voda za piće (na grčkom “nero”) se kupuje u supermarketima.
Pozivni broj za Grčku iz Srbije je 0030, zatim broj grada (Paralija 23510…)
Pozivni broj za Srbiju iz Grčke je 00381, zatim broj grada (11 za Beograd, 18 za Niš…)
Obezbedite sebi nezaboravno leto 2024.. u hotelima u Grčkoj  u organizaciji naše turističke agencije po atraktivnim i najpovoljnijim cenama.

Letovanje u Grčkoj, hoteli ili apartmani?

Grčka svake godine ugosti posetioce iz celog sveta. Letovanje u Grčkoj privlači srpske turiste, koji se uglavnom opredeljuju za smeštaj u apartmanima u Grčkoj, jer je grčko sunce sinonim za slobodu i bezbrižan način života, odmor i plaže, ali blaga klima i mnoge atrakcije u zemlji, zajedno sa odličnom infrastrukturom, učinili su Grčku omiljenom destinacijom i zimi.

U Grčku se može putovati na mnogo različitih načina: drumom, avionom, vozom ili morem. Glavni putevi povezuju Grčku sa Evropom i Azijom. Aerodromi u zemlji pružaju vrhunske usluge. Železničke veze sa Evropom omogućavaju lepo nostalgično putovanje. I poslednje, ali ne najmanje važno, grčke luke tokom cele godine dočekuju okeanske brodove i lokalne trajekte.

Autobusom, avionom ili automobilom, ili čak kombinacijom prevoznih sredstava, putovanje u Grčku je relativno jednostavno i brzo, iako se nalazi u najjužnijem uglu Evrope i Balkanskog poluostrva!

Letovanje u Grčkoj pružiće priliku da otkrijete razne i ugodne načine za odmor. Šoping, velnes i spa centre, tradicionalni restorani „taverne“ ili kafići uz more pružaju priliku za uživanje bilo da ste na Halkidikiju, Tasosu, Olimpskoj regiji, gradu ili na ostrvu.

Grčka je poznata po posebno intenzivnom i raznovrsnom noćnom životu, koji nije ograničen samo na vikende, za razliku od ostalih evropskih zemalja; zabava traje do ranih jutarnjih sati.

Grčka ima mediteransku klimu sa puno sunca, blagim temperaturama i ograničenom količinom padavina. Upravo su klimatske predispozicije ono što čini letovanje u Grčkoj najboljim izborom.

Zbog geografskog položaja zemlje, njenog robusnog reljefa i distribucije između kopna i mora, postoje velike razlike u grčkoj klimi. Dok odmarate na plaži u Grčkoj leti, suve vruće dane hlade sezonski vetrovi. Zime su u ravničarskim predelima blage, sa minimalnom količinom snega i leda, ali planine su obično pokrivene snegom. Štaviše, uobičajena pojava je pojava različitih klimatskih uslova tokom iste sezone. Podatke o vremenu nadjite kod Nacionalne opservatorije u Atini www.meteo.gr

Ako se odlučite za letovanje u Grčkoj, preporučljivo je imati na umu sledeće: Kao potrošač zaštićen ste grčkim zakonom o zaštiti potrošača za sve transakcije koje obavite tokom putovanja u zemlji. Sva preduzeća, bez obzira na njihovu prirodu (turistička ili drugačija), dužna su da izdaju pismene priznanice za ukupan iznos koji dobijaju. Turisti iz Srbije koji žele da leto provedu u Grčkoj moraju da se uvere da imaju valjanu medicinsku zaštitu pre polaska. U našoj agenciji možete kupiti polisu putnog zdravstvenog osiguranja u skladu sa cenovnicima: Leto Grcka apartmani i Leto Grčka hoteli.

Hoteli u Grčkoj, apartmani u Grčkoj dužni su da: pruže sve sadržaje i pogodnosti koje reklamiraju. Apartmani u Grčkoj su konforni ali po pravilu opremljeni skromnijim nameštajem. Po pravilu su apartmani na plaži u Grčkoj starijeg datuma. U slučaju da hoteli Grčka ne mogu da obezbede sobe koje su potvrdili kupcima, dužni su da obezbede boravak klijenata u alternativnom smeštaju najmanje iste kategorije, u istom gradu, koji nudi iste pogodnosti i usluge. Prevoz do Grčke autobusom obavlja se modernim turističkim autobusima u vlasništvu naše agencije. Od trenutka ulaska u autobus brinemo se za Vas i vaše letovanje u Grčkoj može da počne. Mi kao turistička agencija odgovoramo potrošaču za sve usluge koje smo prodali i trudimo se da odmor u Grčkoj i put u Grčku učinimo što prijatnijim, bez obzira da li koristite smeštaj: apartmani Grčka ili hoteli Grčka.

Prilikom korišćenja taksija na destinaciji u Grčkoj, putnik mora biti svestan da su vozači na zahtev dužni da izdaju zvanične potvrde o ukupnim troškovima prevoza u Grčkoj, koje uključuju registracijski broj vozila i ime vlasnika.

Leto Grčka, letovanje Grčka hoteli je jedan od najpopularnijih turističkih proizvoda širom sveta, jer Grčku poseti svake godine više od 12 miliona turista. Tokom proteklih nekoliko decenija razvili su se polimorfni i moderni turistički kompleksi malih razmera (pre svega Grcka apartmani koji su namenjeni samo za letovanje) ili velikih razmera (hoteli u Grčkoj, hotelski risorti u Grčkoj otvoreni na leto ali često i preko cele godine) kako bi udovoljili zahtevima i potrebama za odmor svakog posetioca.

Grcka hoteli, neiscrpne mogućnosti za smeštaj

Grčka hotelski smeštaj ima potencijal od oko 8.900 smeštajnih jedinica sa ukupnim brojem 352.000 soba. Štaviše, većina destinacija u Grčkoj za letovanje ima značajan broj soba za iznajmljivanje – aparmana u Grčkoj, koje rade pod posebnim operativnim pečatom G.N.T.O., dok više od 340 kampova sa 30.000 mesta i 2.500 malih kuća posluje širom zemlje. Mnogo turističkih apartmana, studija i hotela nedavno je obnovljeno i renovirano i sada nudi visokokvalitetne moderne sadržaje. Vrste smeštaja su: letovanje Grcka hoteli, Grčka apartmani za letovanje, turističke rezidencije i vile, kampovi…

Naša turistička agencija obezbedila je za Vas hotele u Grčkoj u sledećim regijama – Halkidiki Kasandra, Halkidiki Sitonija , Halkidiki Atos , Halkidiki Centralni deo , Tasos, Krf  , Jonska obala , Olimpska regija , Lefkada  i Evia  .

 

Kontakt

Prijava za newsletter

Prijavite se na našu newsletter listu

Kontakt

Nikolaja Krasnova 2, Vračar

011/3285 001, 3285 002

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Vase Pelagića 11

021/38 25 025, 38 25 026

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Cara Dušana 94

018/248 264, 249 255

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Kneza Miloša 20

017/40 58 98, 40 58 99

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo

Pratite nas