Olympic beach

Broj ponuda: 5
-30%
Grcka apartmani letovanje, Olympic Beach, Savas, eksterijer

Savas

Olympic beach (Olimpska regija)
Od 15.06.
10 noći
Od plaže: 100 m
Usluge:
NA
od 67 € po osobi
-10%
Saris

Saris

Olympic beach (Olimpska regija)
Od 05.07.
10 noći
Od plaže: 90 m
Usluge:
NA
od 99 € po osobi
-30%
Novo u ponudi Grcka letovanje, apartmani, Olympic Beach , vila Narcis, eksterijer

Narcis

Olympic beach (Olimpska regija)
Od 05.07.
10 noći
Od plaže: 150 m
Usluge:
NA
od 113 € po osobi
-10%
Grcka apartmani letovanje, Olympic Beach, Kristalinos, eksterijer

Kristalinos

Olympic beach (Olimpska regija)
Od 05.07.
10 noći
Od plaže: 90 m
Usluge:
NA
od 135 € po osobi

Letovanje Olympic Beach

OLYMPIC BEACH (od Niša 455km, od Beograda 695km, od Novog Sada 775km, od Vranja 345km) je malo, mirno mesto. Široka peščana plaža duga 2.5 km, koja se pruža sve do Paralije, idealna je za sve koji ne vole gužvu, a sa druge strane, mogućnost da se za petnaest-dvadeset minuta šetnje (ili  brže autobusom ili vozićem) stigne do paralijskih prodavnica, čini da se sve više gostiju odlučuje da baš ovde provede svoj odmor u Olympic Beach.

Apartmani Olympic Beach

Olympic Beach  je grčko letovalište, smešteno u podnožju planine Olimp, na obali Egejskog mora. Udaljeno 70km od Soluna, 8km od grada Katerini i svega 2km od Paralije. Ovo zanimljivo mesto dobilo je naziv upravo po obližnjoj planini Olimp, koja je zaslužna za veoma prijatnu klimu na ovom prostoru. Pristupačne cene aranžmana i blizina destinacije su velike prednosti Olympic Beach-a. Ovo letovalište je mirnije i porodičnog je tipa, ali blizina Paralije pruža veliki izbor svega onoga što je turistima neophodno. Ljubitelji egzotičnih plaža ovde neće naći tirkizno plavo more, ali izuzetno prijateljski domaćini i povoljne cene čine letovanje u Olympic Beach – u  jednim od najpovoljnijih destinacija za letovanje u Grčkoj.

Plaža u Olympic Beach-u

Plaža je peščana, veoma je dobro uređena, sa mnoštvo ležaljki i suncobrana za iznajmljivanje (uz naručeno piće u nekom od barova na plaži). Ukoliko želite malo privatnosti, manje gužve i manje buke, uvek ima mesta na delu plaže koji je dostupan svim turistima, i tu možete da stavite svoje suncobrane. Na plaži ima tuševa i kabina za presvlačenje koji se ne naplaćuju. Ulaz u vodu je postepen, pa samim tim odličan za decu i neplivače.

Ostali sadržaji

U centru Olympic Beach-a se nalazi veliki park koji jednim svojim delom izlazi na plažu. U parku se nalaze sadržaji za najmlađe turiste kao što su klackalice, ljuljaške i ostale sprave. U pešačkoj zoni se nalazi veliki broj butika, taverni, poslastičarnica i pekara. Ponuda suvenira je raznolika i dosta interesantna, a cene su veoma pristupačne našim turistima. U mestu možete naići na nekoliko rent-a-car agencija, ukoliko ste na letovanje došli autobuskim prevozom, a želite da obiđete i istražite okolinu. Vrlo važna informacija, posebno za osobe sa malom decom, da u ovom letovalištu postoji nekoliko ambulanti.

Apartmani Olympic Beach

Kada je u pitanju smeštaj u Olympic Beach, u ponudi su apartmani u Olympic Beach i hoteli u Olympic Beach, koji mogu zadovoljiti ukus svakog turiste. Klikom na ovaj link možete pogledati celokupnu ponudu apartmani Olympic Beach, koje nudi turistička agencija Euroturs. U ponudi su vile Mishel, Kristalinos, Popi, Saris, Savas.

Za sve one koji prvi put dolaze u ovo mesto, toplo preporučujemo apartmani Olympic Beach.

Šta još obići?

Paralija je još jedno od omiljenih mesta naših turista i ovde imate veću mogućnost kada su izlasci i noćni provod u pitanju. Paralija nudi veliki izbor klubova sa srpskom muzikom te svi koji vole dobar noćni provod dolaze upravo u ovo letovalište. Nedaleko od gradskog parka u Olympic Beach-u kreće vozić do Paralije, cena karte je bila 2,50 €, a odmah pored je i bus stanica, a karta do Paralije iznosi oko 1 €. Za one koji vole da šetaju, uz plažu se nalazi staza za pešake koja vodi do Paralije, laganim hodom stižete za oko pola sata. Takođe, možete uzeti i taxi koji se nalazi odmah pored stanice, cena u jednom pravcu je oko 10 €. U jeku sezone ovde se više čuje srpski nego grčki jezik. Čuveni supermarket ‚‚Lidl‚‚ se nalazi na ulazu u Paraliju i ovde su cene, naravno povoljnije u odnosu na manje markete. Što se tiče šopinga, izbor je zaista velik. Turisti najviše kupuju krzno, proizvode od kože (jakne, rukavice) i nakit (izuzetno lepo dizajniran, od srebra i zlata).

Katerini Ukoliko želite veću i raznovrsniju ponudu (kada je u pitanju šoping) možete otići do trgovačkog centra – gradića Katerini. Mesto se nalazi 7 km od Olympic Beach-a tako da uz kratku vožnju bilo svojim kolima bilo bus prevozom brzo stižete u Katerini. Bus staje u blizini velike pešačke zone (ulica Aleksandra Velikog). Ulica ima obilje radnji ali i tržnih centara u kojima možete kupiti sve vrste proizvoda.

U ponudi lokalnih turističkih agencija su brojni izleti, cene se razlikuju od agencije do agencije. Izleti se organizuju i do: Soluna, Kalambake i Meteora (komplex pravoslavnih manastira na vrhovima stena), planine Olimp, brodićem do Svete Gore. U neposrednoj blizini Soluna se nalazi i najveći vodeni park Istočne Evrope, Waterland.

Letovanje u Grčkoj, Olympic Beach

Paralia – Olympic Beach Put do Grčke preko Severne Makedonije

Kontakt

Prijava za newsletter

Prijavite se na našu newsletter listu

Kontakt

Nikolaja Krasnova 2, Vračar

011/3285 001, 3285 002

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Vase Pelagića 11

021/38 25 025, 38 25 026

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Cara Dušana 94

018/248 264, 249 255

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Kneza Miloša 20

017/40 58 98, 40 58 99

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo

Pratite nas