Broj ponuda: 1
-15%
Grcka apartmani letovanje, Pefkohori, Halkidiki, Adonis, izgled vile

Adonis

Pefkohori (Halkidiki, Kasandra)
Od 28.05.
10 noći
Od plaže: 350 m
Usluge:
NA
od 59 € po osobi

Letovanje Pefkohori

Pefkohori (od Niša 515km, od Beograda 755km, od Novog Sada 835km, od Vranja 505km) se nalaze na poluostrvu Halkidiki (na Kasandri – “prvom prstu” – istočna obala). Udaljeni su od Soluna cca 100 km. Smešten u zalivu Toroneos, ima veliku peščanu plažu, sa postepenim ulaskom u more, što ih čini pogodnim za decu. Osim prirodnih lepota, kristalno čiste vode i puno sunca, tu su i dobro snabdeveni supermarketi, mnoštvo pekara, restorana, taverni, pošta, apoteka, ambulanta… Sve ovo učiniće Vaš boravak izuzetno prijatnim i nezaboravnim.

Apartmani Pefkohori

Pefkohori je jedno od najrazvijenijih letovališta na Kasandri i celom Halkidikiju. Ovo kosmopolitsko mesto leti privlači desetine hiljada turista.  U Pefkohoriju ćete naići na izuzrtno dobro organizovanu turističku infrastrukturu. Sve što vam zatreba tokom odmora možete lako pronaći u Pefkohoriju. Pefkohori nudi smeštajne kapacitete za svačiji ukus, a naša preporuka su svakako apartmani Pefkohori.

Tokom letovanja u Pefkohoriju možete uživati u brojnim kafićima, prodavnicama mešovite robe, zlatarama, marketima, klubovima i barovima u kojima se možete zabavljati do ranih jutarnjih časova u ritmu grčke, strane ili srpske muzike. Takođe možete uživati u tradicionalnoj grčkoj i mediteranskoj kuhinji u brojnim restoranima i ribljim tavernama pored plaže.

Za potpuni užitak u Vašem letovanju u Pefkohoriju, možete se obratiti ljubaznom osoblju Euroturs agencije za pomoć oko izbora apartmana u Pefkohoriju, a  u ponudi imamo vile Adonis i Rafail.

Plaže

Pefkohori ima prelepu i dugačku peščanu plažu koja se pruža duž samog mesta. Plaža nije nešto naročito široka i na njoj se nalazi veliki broj suncobrana i ležaljki koje možete koristiti uz naručeno piće u obližnjim barovima. Na plaži se nalaze tuševi i kabine za presvlačenje. U blizini Pefkohorija ima dosta odličnih plaža koje privlače brojne posetioce Halkidikija. Glarokavos je udaljen samo 3 km od centra Pefkohorija. Poznate plaže namenjene mladima zvane Chrouso i Ksenia u Paliouriju, udaljenom 7 km od Pefkohorija, gde se nalaze poznati barovi na plaži Navagos i Koursaros.

Obavezno posetiti!

Kalitea je mesto na Kasandri koje svake godine poseti hiljade turista, želeći da otkriju njegovu bogatu istoriju i zanimljiv noćni život. Kalitea u prevodu na srpski znači „predivan pogled“, pa ovo mesto svakako opravdava ovaj naziv jer se sa plaže Kalitee može videti poluostrvo Sitonija. U mestu možete pronaći brojne barove na plaži i diskoteke koje su sinonim su za zabavu noćnog života zbog čega je Kalitea postala popularna među mlađom populacijom.

Kalitea je mesto nekih značajnih arheoloških nalazišta. Amon Zevsov hram je dorsko svetilište nastalo 4. p. Najveća vrednost kapele Agios (Svetog) Pantelejmona su njeni zanimljivi freske, prikazane na unutrašnjim zidovima. Treće arheološko nalazište posvećeno je Bogu Dionisu i nimfama.

Afitos – Termin „čudesan“ počinje da opisuje Afitos, najlepše i najneobičnije mesto na poluostrvu Kasandra. Njegova jedinstvenost, međutim, ne leži samo u lepoti, već i u istorijskom i prirodnom značaju. Iako napredno odmaralište sa hotelima, restoranima i drugim sadržajima, Afitos uspeva da sačuva svoj tradicionalni šarm.

Plaža u Afitos je izvrsno mesta za provod, a voda ove plaža je na vrhu liste najčistijih i najtoplijih u čitavom Sredozemnom moru. Činjenica da se ovde izležu razne vrste riba to samo potvrđuje.

Hanioti je još jedno popularno odmaralište na poluostrvu Kasandra, čije je ime sinonim za miran odmor i noćnu zabavu. Smešten između Polihrona i Pefkohorija, Hanioti kombinuje bogatu turističku infrastrukturu i prelepu prirodu, što ga čini mestom sa kojim će svaki putnik biti zadovoljan.

Hanioti je živopisno naselje, koje obiluje četinarskim drvećem i dugačkom plažom, što ga čini jednim od najlepših odmarališnih područja Kasandre. Centar Haniotija obiluje raznim prodavnicama, među kojima preovlađuju butici, suvenirnice, restorani, barovi i kafići. Iako Hanioti nije tako mali kako bi se mogao činiti, sigurno ćete uživati u šetnji njegovim ulicama ili plažom.

Pefkohori, mesto odmora i zabave

KASANDRA (Nea Flogita, Nea Mudanja, Polihrono, Pefkohori) Put do Grčke preko Severne Makedonije

Kontakt

Prijava za newsletter

Prijavite se na našu newsletter listu

Kontakt

Nikolaja Krasnova 2, Vračar

011/3285 001, 3285 002

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Vase Pelagića 11

021/38 25 025, 38 25 026

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Cara Dušana 94

018/248 264, 249 255

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Kneza Miloša 20

017/40 58 98, 40 58 99

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo

Pratite nas