Kušadasi letovanje, leto kusadasi autobusom, letovanje turska autobusom, turska hoteli

Kušadasi

Broj ponuda: 31
Na obali mora Letovanje Turska autobusom, Kusadasi, Hotel Adakule,eksterijer
Hotel:

Adakule Ledonia Hotels

Kušadasi (Egejska Turska)
Od 09.06.
10 noći
Od plaže: 30 m
Usluge:
AI
od 744 € po osobi
-10%
Na obali mora Letovanje Turska autobusom, Kusadasi, Hotel Batihan Beach resort&Spa
Hotel:

Batihan Beach resort&Spa

Kušadasi (Egejska Turska)
Od 09.06.
10 noći
Od plaže: 50 m
Usluge:
AI
od 646 € po osobi
-20%
Leto Turska Kušadasi, autobusom hotel Belmare
Hotel:

Belmare

Kušadasi (Egejska Turska)
Od 08.06.
10 noći
Od plaže: 1.8 km
Usluge:
AI
od 513 € po osobi
Na obali mora Letovanje Turska autobusom, Kusadasi, Hotel By Karaaslan Inn,eksterijer
Hotel:

By Karaaslan Inn

Kušadasi (Egejska Turska)
Od 09.06.
10 noći
Od plaže: 100 m
Usluge:
PP
od 443 € po osobi
Hotel:

Derici

Kušadasi (Egejska Turska)
Od 09.06.
10 noći
Od plaže: 200 m
Usluge:
PP
od 379 € po osobi
Hotel:

Fantasia de luxe

Kušadasi (Egejska Turska)
Od 09.06.
10 noći
Od plaže: 50 m
Usluge:
AI
od 853 € po osobi
Na obali mora Letovanje Turska,Kušadasi,Hotel Grand Belish
Hotel:

Grand Belish

Kušadasi (Egejska Turska)
Od 09.07.
10 noći
Od plaže: na plaži
Usluge:
AI
od 931 € po osobi
-15%
Letovanje Turska,Kušdasi,Hotel Grand Blue Sky
Hotel:

Grand Blue Sky International

Kušadasi (Egejska Turska)
Od 09.06.
10 noći
Od plaže: 30 m
Usluge:
UAI
od 758 € po osobi
-15%
Na obali mora Letovanje Turska,Kusadasi,hotel Richmond Efesus
Hotel:

Richmond Ephesus

Kušadasi (Egejska Turska)
Od 08.06.
10 noći
Od plaže: 10 m
Usluge:
AI
od 1.035 € po osobi
-15%
Letovanje Turska autobusom, Kusadasi, Hotel Roxx Royal,eksterijer
Hotel:

Roxx Royal

Kušadasi (Egejska Turska)
Od 29.06.
10 noći
Od plaže: 500 m
Usluge:
PP
od 422 € po osobi
Hotel:

Sentinus Beach

Kušadasi (Egejska Turska)
Od 09.06.
10 noći
Od plaže: 30 m
Usluge:
AI
od 637 € po osobi
Hotel:

Signature Blue Resort

Kušadasi (Egejska Turska)
Od 09.06.
10 noći
Od plaže: 50 m
Usluge:
AI
od 911 € po osobi
-10%
Na obali mora Letovanje Turska autobusom, Kusadasi, Hotel Sunday Beach, eksterijer
Hotel:

Sunday Beach

Kušadasi (Egejska Turska)
Od 09.06.
10 noći
Od plaže: 10 m
Usluge:
PP
od 490 € po osobi
Hotel:

Surtel

Kušadasi (Egejska Turska)
Od 09.06.
10 noći
Od plaže: 250 m
Usluge:
AI
od 420 € po osobi

Letovanje u Kušadasiju

je jako popularno kod srpskih turista. Ovo letovalište se nalazi na severnoj obali Egejskog mora i na samo 90 km od Izmira. Naziv grada potiče od malog ostrva koje zovu „ostrvo ptica“ sa kojim je povezan uskim nasipom. Nekad je ovo bilo ribarskog mestašce , a danas omiljena destinacija za letovanje turista iz celog sveta.

Letovanje Kusadasi – za svačiji ukus

U našoj ponudi za letovanje u Kušadasiju imamo hotele od 2* do 5* koji mogu zadovoljiti svačiji ukus spram svog budžeta. Poznat je po svojim peščanim plažama kao što su Long beach, Ladies beach, Kustur beach .. koje zapljeskuje izuzetno čisto i toplo Egejsko more. Do prelepih plaža Kušadasija možete doći čuvenim minibusevima – dolmušima po jako pristupačnim cenama. Prelepa marina, bazari, zlatare, restorani, hoteli, kafeterije su tu da zadovolje svačiji turistički ukus. Stari deo grada predstavlja čudan splet neobičnih, uzanih i kaldrmisanih ulica sa kućama u otomanskom stilu, prepun malih restorana i turskih barova, odakle se često čuje i srpska muzika. Noćni život i zabava u ulici “Bar street”, u mnogobrojnim diskotekama i kafićima, traje celu noć. Ako je to vaš izbor preporučujemo smeštaj u hotelu u Kušadasiju u centru. Letovanje u Kušadasiju u potpunosti će da zadovolji kriterijume kako onih koji žele letovanje u Turskoj ispunjeno ludim noćnim provodom, tako i onih koji žele mirno porodično letovanje u Kušadasiju. Za porodice sa decom ,na samo 15 minuta od centra, nalazi se „Aqua fantasy“ vodeni park. Ukoliko ste željni avanture za vreme vašeg letovanja u Kušadasiju preporučujemo odlazak do Izmira ili antičkog grada Efesa.
Letovanje u Turskoj, jer po povoljnim i niskim cenama dobijate sve ono što jedan odmor treba da ima. Bez obzira da li koristite organizovani prevoz autobusom do Kušadasija našim udobnim autobusima, ili ste se odlučili za sopstveni prevoz do Kušadasija, uživaćete u prelepim pejzažima dva kontinenta.

Tražite hotele u Kušadasiju?

Ne brinite više, jer vaš hotel u Kušadasiju možete sigurno naći na našem sajtu. Nudimo obilje hotela svih kategorija. Sve rezervacije hotela su sa najnižim cenama za rane rezervacije i last minute popustima. Poverite svoje letovanje agenciji od poverenja. Mali hoteli u Kušadasiju, kampovi, hoteli sa 3 zvezdice do 5 zvezdica, apart-hoteli, vile i butik-hoteli. Štaviše, postoji mnoštvo mesta za boravak koji su izuzetno pristupačni.  Ako postoji hotel koji ne možete pronaći, javite nam ..

Kušadasi se nalazi u provinciji Aidin, koja se nalazi oko 70km južno od Izmira na egejskoj obali Turske. Polustrvo na kome se nalazi tvrđava, s mora podseća na glavu ptice, pa je tako „kus“ za pticu, i „ada“ kao ostrvo dalo naziv Kušadasi. Obično se kaže da je ovaj grad jedan od najlepših gradova na obalama Egejskog mora. On je bio centar umetnosti, kulture i istorije ne samo Turske već i mnogih civilizacija od svog osnivanja 3000.p.n.e, a danas podseća na savremeni evropski grad. Zbog vruće mediteranske klime postao je jedno od najtraženijih letovališta u Turskoj. Kušadasi nudi restorane vrhunske klase, brojne akva parkove, barove i hotele na plaži. Mami turiste plavom vodom i vedrim nebom, kao i istorijskim mesta koja svedoče o bogatoj prošlosti. Letovanje u Kušadasiju je zaista divno bekstvo u raj.

Najbolje plaže u Kušadasiju


Gradska plaža: peščana plaža za one smeštene u hotelu u centru: Santur, Dabaklar, Karaarslan ili najjeftiniji Anadolu, Sarikaya. Tu je još i all inclusive hotel u centru KušadasijaSurtel. Za one koje su koristili autobuski prevoz do Kušadasija, važno je da znaju da je grad dobro povezan minibusevima – dolmušima sa okolnim plažama.
Plaža Pigeon Island: privatna plaža, smeštena na obali ostrva. Idealno za kupače koji žele da uživaju u providnim i dubokim vodama Egejskog mora.
Ladies’ beach:  peščana plaža na 2 km od Kušadasija sa velikim brojem hotela na plaži idelna je za letovanje Kusadasi. Kvalitet ove plaže teško je nadmašiti. Predlažemo hotele: Ayma, Blue Sea, Melike… Sladokusti će odabrati all inclusive hoteleAsena, Batihan , a najveći hedonisti La Bleuhotel sa ultra all inclusive uslugom. Za one smeštene u centru minibus Kadinlar Denizi (Ženska plaža) polaze iz centra grada na svakih 5 minuta.
Long Beach: duga peščana plaža i kristalno čista voda idealni su za kupanje, sportove na vodi i miran odmor. Predlažemo all inclusive hotele: Arora, Flora, My Aegean Star. Do nje iz centra vode minibusevi Sahil Siteleri na svakih 5 minuta.
Plaža Kustur: sa svojim raznovrsnim aktivnostima, uključujući skijanje na vodi, parasailing, surfovanje, ova plaža nalazi se na 6km od Kušadasiju prema Seldžuku, a do nje se dolazi minibusom Sehirici iz centra grada. Predlažemo povoljan all inclusive hotel: Pigale Family club
Plaže nacionalnog parkaDilek: Plaže se nalaze 30 km jugozapadno od Kušadasija. Čiste vode zaliva pružaju mogućnost ronjenja. Osetićete pravu tišinu dok se mirno odmarate u senci borova. Minibus za Nacionalni park polazi na svakih 30 minuta iz Kušadasija. Plaže Kalamaki broje nekoliko uvala, od kojih su najvažnije Ičmeler, Kavakli i Karapinar. Samo zaliv Ičmeler ima peščanu plažu. Zime su uglavnom kišovite, a leta suva. Ovo objašnjava da su izvori vode glavno mesto okupljanja faune. Česta vrsta je divlja svinja, pa se nemojte zbuniti kada vidite porodicu divlje svinje kako luta okolo u podne. Zbog svog čistog okruženja, Kalamaki je idealan i za izlete. Osmišljeni su svi potrebni sadržaji: voda sa planina, toaleti i stolovi za izlet i klupe. Dok šetate, uživate u pogledu na razne vrste cveća u svim bojama i ne oklevajte da okusite šumske jagode.
Više o plažama u Kušadasiju možete videti u blogu.

Ostrvo golubova Kusadasi

svojom blistavom slikom zaslužuje da bude simbol Kušadasija. Prekrasan pogled na ostrvo obasjano bojama zalaska sunca, privlači sve posetioce. Kako je tokom sezonskih migracija ostrvo bilo često posećeno mesto ptica, nazvano je Ptičje ostrvo. U doba Osmanlija je ime ostrva promenjeno u „Ostrvo golubova“. Ostrvo se koristilo u vojne svrhe tokom otomanskog doba i ranije, jer je položaj ostrva bio strateški dobar za obezbeđenje obala ili sprečavanje napada s mora. Vizantijski zamak koji stoji na stenama, a koristi se protiv gusara, poznat je kao „Gusarski zamak“. Šetajući bedemima impresivnog zamka možete gledati šarmantne jahte kako mirno plove staklenim vodama Kušadasija ili sedeti u jednom od restorana na obali i probati svežu morsku hranu ili druge egejske specijalitete sa panoramskim pogledom na Kušadasi i uživati u svom odmoru u Kusadasiju.

Letovanje Kusadasi, aktivni odmor

Adaland Waterpark koja nudi različite avanturističke vodene vožnje za celodnevno uživanje. Svet neograničene zabave, uzbuđenja i bujnog zelenila udaljen je samo 15 km od vašeg hotela (za goste koji su paket Kušadasi autobusom nudi se kao ekskurzija). Vi i vaša porodica uživat ćete u uzbuđenjima i adrenalinskim vožnjam ili se opustite i lebdite duž lenje reke i upijajte sunce na hladnim travnatim plažama. Gosti Aqua parka Adaland uživaće na preko 25 hektara u više od 20 fantastičnih vožnji i atrakcija.
Vodeni park Aqua Fantasy je sjajan park smešten na 20 minuta od vaseg hotela u Kusadasiju prema Selčuku (Efeška plaža). Aqua Fantasy je vodena zemlja čudesa sa toboganima, bazenima sa talasima, vodopadima i vožnjama.

Letovanje Kusadasi, kulturno-istorijski turizam

Efes: Grad koji je bio poznat po obližnjem Artemidinom hramu (završenom oko 550. pre Hrista), jednom od sedam čuda drevnog sveta. Među mnogim drugim monumentalnim zgradama su Celzijusova biblioteka i pozorište koje može da primi 25.000 gledalaca. Grad su uništili Goti 263. godine. Možete posetiti: Drevni grad Efes, efeske kuće na terasi, Artemidin hram, bazilika Svetog Jovana, Kuću Device Marije, Efeski muzej, selo Sirindži.

Letovanje Kusadasi nije jedina mogućnost za odmor na obalam egejskog mora. Nudimo Vam još i Sarimsakli. Od nedavno Vam nudimo i najpovoljnije letovanje u Turskoj na obalama mramornog mora, samo 550km od Srbije – Kumburgaz.

Preuzmite uputstvo za dolazak u Kušadasi, letovanje sopstvenim prevozom.
Kontakt

Prijava za newsletter

Prijavite se na našu newsletter listu

Kontakt

Nikolaja Krasnova 2, Vračar

011/3285 001, 3285 002

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Vase Pelagića 11

021/38 25 025, 38 25 026

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Cara Dušana 94

018/248 264, 249 255

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Kneza Miloša 20

017/40 58 98, 40 58 99

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo

Pratite nas