Sadržaj

 • Pool bar
 • Recepcija
 • Internet
 • Suncobrani i ležaljke na plaži (besplatno)
 • Suncobrani i ležaljke na bazenu (besplatno)
 • Bazen sa toboganima
 • Lobi
 • Bar
 • Restoran
 • Klima
 • Lift
 • Dečiji bazen
 • Otvoreni bazen
 • Hamam (tursko parno kupatilo)
 • Sauna

Način usluživanja

 • All inclusive
 • All inclusive

All inclusive – sve uključeno po hotelskim normativima: doručak, ručak i večera švedski sto.
domaća alkoholna i bezalkoholna pića,

Cene od
Cene do
01. 06.
16. 06.
16. 06.
01. 07.
01. 07.
21. 07.
21. 07.
11. 08.
11. 08.
01. 09.
01. 09.
16. 09.
16. 09.
01. 10.
PORODIČNA 4+0
AI PO OSOBI 94 € 106 €
STANDARDNA SOBA LV
AI PO OSOBI 95 € 117 €
1. DETE (2-3)0 € 0 € 0 € 0 € 0 € 0 € 0 €
1. DETE (3-12)48 € 59 € 70 € 60 € 59 € 48 € 47 €
INFANT (0-2)0 € 0 € 0 € 0 € 0 € 0 € 0 €
DODATNA OSOBA71 € 82 € 94 € 83 € 82 € 71 € 59 €
JEDNOKREVETNA152 € 176 € 199 € 188 € 176 € 152 € 129 €
STANDARDNA SOBA SV
AI PO OSOBI 106 € 118 €
1. DETE (2-3)0 € 0 € 0 € 0 € 0 € 0 € 0 €
1. DETE (3-12)48 € 59 € 71 € 70 € 59 € 58 € 47 €
INFANT (0-2)0 € 0 € 0 € 0 € 0 € 0 € 0 €
DODATNA OSOBA71 € 83 € 95 € 94 € 83 € 71 € 60 €
JEDNOKREVETNA153 € 187 € 211 € 199 € 187 € 164 € 140 €
PORODIČNA 3+1
AI PO OSOBI 117 € 140 €
1. DETE (2-12)0 € 0 € 0 € 0 € 0 € 0 € 0 €
INFANT (0-2)0 € 0 € 0 € 0 € 0 € 0 € 0 €
PORODIČNA 2+2
AI PO OSOBI 176 € 200 €
1. DETE (2-12)0 € 0 € 0 € 0 € 0 € 0 € 0 €
2. DETE (2-12)0 € 0 € 0 € 0 € 0 € 0 € 0 €
INFANT (0-2)0 € 0 € 0 € 0 € 0 € 0 € 0 €
AI - all inclusive (doručak, ručak, večera i dodatne usluge prema specifikaciji hotela)


BIOMETRIJSKI PASOŠ SRBIJE MORA VAŽITI JOŠ MINIMUM 6 MESECI OD DATUMA ULASKA U REPUBLIKU TURSKU


/

POPUST VAŽI SAMO NA OSNOVNU CENU SMEŠTAJA i uz strogo poštovanje dinamike plaćanja propisane od strane hotela (ako su predvidjeni cenovnikom), a ostatak aranžmana se isplaćuje u celosti najkasnije 21 dan pre puta. Nepoštovanje ove dinamike automatski znači gubitak prava na popust. Hotel zadržava pravo promene cena ili ukidanja popusta. Navedeni popusti odnose se na cenu osnovne usluge i ne važe za dopunske obroke,usluge, doplate. Eventualni dodatni popusti koje agencija daje na uplatu u celosti važe samo za gotovinsku uplatu ili plaćanje kreditnim karticama (ne važe za faktoring). Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.

NAČIN PLAĆANJA, dinarski (po srednjem kursu NBS na dan uplate) :

 • 30% akontacija kod prijave, ostatak u MESEČNIM RATAMA DO MARTA 2025, i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom; U slučaju neblagovremenog izmirenja obaveza po administrativnoj zabrani, putnik se obavezuje da sam izmiri dugovanje. Čekovi ili overena administrativna zabrana se dostavljaju najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana
 • Platnim karticama
 • FAKTORING: ODLOŽENO, BEZ KAMATE, BEZ UVEĆANJA, kreditnim karticama Banca Intesa (6 RATA). Kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnicama organizatora)

UKOLIKO STRANKA NE REGULIŠE OBAVEZU PLAĆANJA NAJKASNIJE 21 DAN PRE POLASKA NA PUT AUTOMATSKI ĆE SE SMATRATI DA JE ODUSTALA OD PUTA I POSTUPIĆE SE PREMA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA ORGANIZATORA.

Sve rezervacije se rade isključivo na upit. Prilikom rezervacije putnik uplaćuje akontaciju koja mu se vraća u roku od 72h ukoliko hotel/partner u inostranstvu ne potvrdi rezervaciju ili ponudi alternativni smeštaj. Smatra se da je putnik upoznat i da se saglasio, da se za nepotvrđen hotel rezervacija automatski stornira i prestaje pravno dejstvo ugovora o putovanju.

Troškovi otkaza rezervacije naplaćuju se po otkaznoj skali (minimalni iznos 2000 dinara po odrasloj osobi bez obzira na razlog otkaza), osim kada aranžman otkazuje organizator putovanja. Svaka promena rezervacije (imena putnika, smeštajnog objekta i datuma boravka) tretiraće se kao otkaz aranžmana i naplaćivati u skladu sa ugovorom o putovanju i Opštim uslovima putovanja.

KEPP: b459e818-c231-4404-993d-0162c3e7a885 | Cenovnik: 2344 | Update: 16.05.2024 08:27
1. dan
Mesto polaska - odabrano letovalište
Individualni prevoz od mesta polaska do destinacije. Dolazak u podnevnim časovima, smeštaj i boravak u odabranom objektu na bazi odabrane usluge u hotelu. Broj noćenja prema ugovoru o putovanju.
Poslednji dan
Odabrano letovalište – mesto polaska
Korišćenje preostalih usluga. Napuštanje objekta u jutarnjim časovima. Individualni prevoz do mesta polaska.
U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:boravak u hotelu na bazi  noćenja  sa doručkom, polupansiona ili all inclusive programa dnevno (treći krevet je pomoćni) U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:vožnja trajektom, putarine i takse, vanpansionske usluge, fakultativni izleti, međunarodno zdravstveno osiguranje, boravišna taksa (ukoliko bude uvedena plaćaće se na licu mesta prema tarifi i uslovima koje propišu turski parlament i vlada)

VAŽNO : BIOMETRIJSKI PASOŠ SRBIJE MORA VAŽITI JOŠ MINIMUM 6 MESECI OD DATUMA ULASKA U REPUBLIKU TURSKU

NAPOMENA: Turska kuhinja je za razliku od naše manje pikantnija, na meniju je uglavnom povrće i voće, testenine, mlečni proizvodi, a manje mesa i mesnih prerađevina. Izbor hrane zavisi od kategorije hotela ! Ishrana je na bazi švedskog stola uz asistenciju pomoćnog kuvara, putnici zbog COVID -19 situacije ne uzimaju sami hranu već im se ona servira uz mogućnost ponovnog uzimanja. U slučaju malog broja gostiju hoteli zadržavaju pravo da umesto švedskog stola obroci budu servirani

Kategorija  hotela je lokalna. Treći ležaj u hotelima najčešće je pomoćni. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to zavisi isključivo od recepcije smeštajnog objekta. Ako kod pojedinih hotela nije naglašen način posluživanja obroka, smatra se da je u pitanju kontinentalni način. Kod hotela koji imaju mogućnost all inclusive, specifikacija usluga zavisi od hotela i dobija se kod zaključivanja ugovora. All inclusive usluga podrazumeva konzumaciju hrane i pića (po pravilu samo domaća točena pića) samo u odredjenim periodima u toku dana.

Kod hotela niže kategorizacije moguća je doplata za klima uredjaj prema tarifi hotela i iznosi uobičajno oko 5 € po danu. U niskoj sezoni  i kod hotela veće kategorije moguće je da klima uređaji nisu u upotrebi ili se doplaćuju.

Upotreba ležaljki i suncobrana na bazenu hotela se po pravilu ne doplaćuje, dok se na plaži iste doplaćuju 5-10 € po danu i setu (ukoliko drugačije nije navedeno). Kapacitet je ograničen a rasporedela se vrši prema vremenu dolaska.

Sefovi u hotelima (naročito niže kategorizacije) se doplaćuju prema tarifi hotela – uobičajno oko 3€ po danu.

Na internet strani i u katalogu po pravilu su prikazane slike pojedinih hotelskih soba. Izgled soba može da odstupa od prikazanih.

Upotreba WiFi interneta (ukoliko postoji, moguće doplate) po pravilu je predvidjena na recepciji. U pojedinim sobama iz tehničkih razloga moguć je loš ili nepostojeći signal. Brzina interneta zavisi od broja jednovremenih korisnika i infrastrukturnih kapaciteta destinacije i može biti nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.

Sve usluge hotela koje nisu navedene kao besplatne se po pravilu doplaćuju na licu mesta po tarifama hotela.

Hoteli smešteni u naseljenim mestima po pravilu nemaju obezbedjen parking ili se upotreba parkinga doplaćuje na licu mesta prema tarifi hotela.

Hoteli i risorti smešteni van naseljenih mesta po pravilu imaju mogućnost parkiranja oko hotela ili imaju sopstveni parking koji se ne doplaćuje.  

Sve posebne zahteve i potrebe za smeštaj od strane klijenata moguće je ostvariti samo uz pisanu potvrdu od strane hotela i ako su naglašeni u ugovoru sa klijentom; u suprotnom su isti nevažeći.

Za vreme boravka u hotelima (naročito više kategorije) klijenti su u obavezi da poštuju kod oblačenja hotela (naročito za vreme obroka). Obavezno poneti sa sobom odeću dugih rukava i nogavica i obuću bez otvora za prste. Organizator ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju nepoštovanja istog.

NAPOMENA: u izabrani hotel se ulazi prvog dana boravka od 15.00 časova, a napušta se poslednjeg dana boravka do 10.00 časova. Na internet strani i u katalogu po pravilu su prikazane slike pojedinih soba i apartmana. Izgled standardnih smeštajnih jedinica može da odstupa od prikazanih.

Vlasnici biometrijskih  pasoša mogu putovati bez viza, izuzev ako je pasoše izdao MUP R. SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA. Imaoci ovakvih pasoša  u obavezi su da individualno blagovremeno obezbede šengen vizu. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja individualne bugarske šengen vize i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl. 10. Opštih uslova putovanja agencije organizatora. Kompletna dokumentacija potrebna za viziranje pasoša individualnom vizom dobija se u agenciji po uplati celokupnog iznosa vrednosti aranžmana.VAŽNO : VLASNICI PASOŠA DRUGIH DRŽAVA U OBAVEZI SU DA SE SAMI INFORMIŠU O VIZNOM REŽIMU DOTIČNE DRŽAVE PREMA REPUBLICI TURSKOJ I BUGARSKOJ.

MALOLETNICI koji putuju bez roditelja moraju da poseduju saglasnost oba roditelja, a oni koji putuju sa jednim roditeljem – saglasnost roditelja koji ne putuje, u pisanoj formi i overenu kod nadležnih organa.

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.

Minimum za realizaciju ovog programa je 70 putnika. Krajnji rok za otkaz aranžmana je 2 dana pre polaska. Organizator putovanje ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu i njegovoj realizaciji.

Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (putno zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Dunav Osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora). OSIGURANJE MOŽETE PLAĆATI NA RATE PO DINAMICI IDENTIČNOJ DINAMICI PLAĆANJA ARANŽMANA.

Pet friendly hoteli dozvoljavaju držanje samo određenih kućnih ljubimcima (samo u smeštajnim jedinicama) pod strogo propisanim uslovima i doplatu propisanu od strane hotela; neophodna je potvrda organizatora uz napomenu na ugovoru/vaučeru. Potpisivanjem ugovora o putovanju putnik je prihvatio da se strogo pridržava uslova hotela. Eventualno nepoštovanje istih može dovesti do udaljavanja putnika iz hotela bez novčane refundacije uz obavezu nadoknade štete hotelu. Putnik sam snosi odgovornost za ispravnost dokumenata kućnog ljubimca.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca br. OTP – A 107/2021 od 08.10.2021.

Za sve navedene programe važe Opšti uslovi putovanja “Euroturs Niš” i YUTA standardi

Polazak
Povratak
12. 06.
23. 06.
23. 06.
03. 07.
03. 07.
14. 07.
14. 07.
24. 07.
24. 07.
04. 08.
04. 08.
14. 08.
14. 08.
25. 08.
25. 08.
04. 09.
04. 09.
15. 09.
Dana/Noći 12/11 11/10 12/11 11/10 12/11 11/10 12/11 11/10 12/11
PORODIČNA 4+0
AI PO OSOBI 1.473 € 1.376 €
1451 €
1.600 €
1692 €
1.554 € 1.623 € 1.485 € 1.531 € 1.382 € 1.381 €
STANDARDNA SOBA LV
AI PO OSOBI 1.554 € 1.461 €
1542 €
1.697 €
1796 €
1.646 € 1.726 € 1.576 € 1.623 € 1.462 € 1.461 €
1. DETE (2-3)329 € 329 € 329 € 329 € 329 € 329 € 329 € 329 € 329 €
1. DETE (3-12)927 € 875 €
916 €
993 €
1043 €
973 € 1.008 € 928 € 951 € 881 € 870 €
INFANT (0-2)29 € 29 € 29 € 29 € 29 € 29 € 29 € 29 € 29 €
DODATNA OSOBA1.198 € 1.129 €
1186 €
1.300 €
1370 €
1.266 € 1.313 € 1.209 € 1.244 € 1.139 € 1.129 €
JEDNOKREVETNA2.152 € 2.006 €
2129 €
2.360 €
2509 €
2.290 € 2.404 € 2.175 € 2.245 € 2.013 € 2.002 €
STANDARDNA SOBA SV
AI PO OSOBI 1.623 € 1.514 €
1600 €
1.760 €
1864 €
1.704 € 1.784 € 1.634 € 1.681 € 1.520 € 1.520 €
1. DETE (2-3)329 € 329 € 329 € 329 € 329 € 329 € 329 € 329 € 329 €
1. DETE (3-12)951 € 897 €
940 €
1.025 €
1077 €
997 € 1.042 € 962 € 985 € 905 € 905 €
INFANT (0-2)29 € 29 € 29 € 29 € 29 € 29 € 29 € 29 € 29 €
DODATNA OSOBA1.244 € 1.172 €
1232 €
1.343 €
1416 €
1.302 € 1.359 € 1.255 € 1.290 € 1.175 € 1.175 €
JEDNOKREVETNA2.244 € 2.082 €
2210 €
2.456 €
2612 €
2.371 € 2.497 € 2.256 € 2.347 € 2.095 € 2.095 €
PORODIČNA 3+1
AI PO OSOBI 1.761 € 1.643 €
1738 €
1.921 €
2037 €
1.864 € 1.946 € 1.773 € 1.830 € 1.646 € 1.646 €
1. DETE (2-12)329 € 329 € 329 € 329 € 329 € 329 € 329 € 329 € 329 €
INFANT (0-2)29 € 29 € 29 € 29 € 29 € 29 € 29 € 29 € 29 €
PORODIČNA 2+2
AI PO OSOBI 2.440 € 2.274 €
2416 €
2.692 €
2865 €
2.601 € 2.738 € 2.474 € 2.555 € 2.279 € 2.278 €
1. DETE (2-12)329 € 329 € 329 € 329 € 329 € 329 € 329 € 329 € 329 €
2. DETE (2-12)329 € 329 € 329 € 329 € 329 € 329 € 329 € 329 € 329 €
INFANT (0-2)29 € 29 € 29 € 29 € 29 € 29 € 29 € 29 € 29 €
AI - all inclusive (doručak, ručak, večera i dodatne usluge prema specifikaciji hotela)
KEPP: f387b4f3-a184-41ed-8d72-a1d4dbd9fc2d | Cenovnik: 3113 | Update: 19.06.2024 21:13
1. dan
PRVI DAN:
Beograd –Bodrum-Kušadasi. Dolazak putnika na aerodrom «NikolaTesla», tri sata pred vreme predviđeno za poletanje aviona (čarter linija). Let JU 9734 u 06:00.Sletanje na aerodrom Bodrum .Dvoipočasovni transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Noćenje.
2. dan
DRUGI - DEVETI/DESETI DAN:
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i fakultativne izlete.
11. dan
JEDANAESTI/DVANAESTI DAN:
Doručak na bazi lanč-paketa (obavezno ga najaviti 24h ranije i preuzeti).Napuštanje hotela i transfer do aerodroma (o tačnom vremenu povratka bićete obavešteni od strane predstavnika na destinaciji, na oglasnoj tabli hotela, putem SMS poruke ili na web portalu agencije). Direktni čarter let "Air Serbia" JU 9735 u . Sletanje na aerodrom Nikola Tesla . Kraj aranžmana
U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
 • avio karta kompanije AirSerbia na relaciji Beograd - Bodrum - Beograd sa uračunatim aerodromskim taksama
 • transfer aerodrom Bodrum-hotel-aerodrom Bodrum
 • smeštaj u izabranom hotelu na bazi 10 i 11 noći sa odabranom uslugom,u slučaju AI usluge na podnevnim letovima stranke propuštaju jedan ručak; na jutarnjim letovima sa destinacije, stranke koriste doručak na bazi lanč-paketa (obavezno ga najaviti 24h ranije i preuzeti)
 • usluge lokalnog predstavnika na destinaciji (za minimum 15 putnika)
 • YQ taksa ( avikompanijska doplata za gorivo) .Taksa je promenlljiva i doplaćuje se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
 • putno zdravstveno osiguranje
 • individualni troškovi
NAPOMENE VEZANE ZA PROGRAM PUTOVANJA:
0 0 гласови
Ocenite smeštaj
Претплати се
Обавести о
guest
0 Komentara
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре

Sobe

PORODIČNA 4+0

Osnovni kapacitet: 4
Dopunski kapacitet: Odraslih 0 Dece 0
82 - 1.623 €
po osobi

STANDARDNA SOBA LV

Osnovni kapacitet: 2
Dopunski kapacitet: Odraslih 1 Dece 1(1. dete 0 - 12)
83 - 1.726 €
po osobi

STANDARDNA SOBA SV

Osnovni kapacitet: 2
Dopunski kapacitet: Odraslih 1 Dece 1(1. dete 0 - 12)
94 - 1.784 €
po osobi

PORODIČNA 3+1

Osnovni kapacitet: 3
Dopunski kapacitet: Odraslih 0 Dece 1(1. dete 0 - 12)
105 - 1.946 €
po osobi

PORODIČNA 2+2

Osnovni kapacitet: 2
Dopunski kapacitet: Odraslih 0 Dece 2(1. dete 0 - 12, 2. dete 2 - 12)
152 - 2.738 €
po osobi

Rezervacija

Izaberite paket:

Lokacija

Udaljenost od aerodroma
130 km
Udaljenost od centra
3 km
Udaljenost od linije gradskog prevoza
100 m
Udaljenost od plaže
20 m
Pogledaj mapu