Grcka apartmani letovanje, Limenaria, Tasos, Tina, eksterijer

NOVE VILE U PONUDI – Grčka apartmani 2022

Kategorija: Putovanja
Datum objave: 17.11.2021.
Vreme čitanja: 7 min
Autor: Miloš

NOVE VILE U PONUDI – Grčka leto apartmani 2022

Još uvek niste rezervisali smeštaj u Grčkoj za novu letnju sezonu?! Požurite i na vreme rezervišite neku od novih vila u ponudi TA Euroturs. Tasos, Stavros, Polihrono, Pefki…samo je deo bogate ponude apartmanskog smeštaja u Grčkoj koje nudi TA Euroturs.

Tasos, Limenaria – vila TINA

Vila Tina se nalazi na ostrvu Tasos, u Limenariji. Udaljena je svega 100 m od plaže i približno 200 m od centra mesta. Kuća je novijeg datuma i poseduje otvoreni bazen. Vila ima 10 smeštajnih jedinica različite strukture, uglavnom trokrevetna i četvorokrevetna studija. Svaka smeštajna jedinica je opremljena sledećom opremom: TWC, čajna kuhinja sa rešoom, aspiratorom, frižiderom i osnovnim posuđem, LED TV 32″, split klima, velike terase okrenute prema bazenu ili glavnoj ulici. Standardni krevet je dimenzija 90x190cm. Fioka se podiže i čini u potpunosti funkcionalni ležaj sa dušekom 90x190cm. Bazen se nalazi u dvorištu vile,  dimenzija 3x8m sa postepenom dubinom 40cm do 140cm.

Grcka apartmani letovanje, Limenaria, Tasos, Tina, nova vila
Grcka apartmani letovanje, Limenaria, Tasos, Tina, eksterijer

Limenaria je prelepo mesto koji se nalazi na jugozapadu ostrva Tasos sa prekrasnim pogledom na Egejsko more. Nadaleko je bila poznata po svojim rudnicima, zbog čega je i osnovan grad Limenaria. Jedan od najpopularnijih lokaliteta u Limenariji jeste „Palataki“. Palataki je zgrada na obali mora koja datira iz 1903 godine. Predstavljala je centranu zgradu rudnika kojim je upravljala nemačka kompanija “Špidel” i najvažniji industrijski spomenik Mediterana. To je primer srednjoevropske arhitekture koju je dizajnirao italijanski arhitekta Arigoni. Na vrhu brda su magacini rudnika, gde u letnjim mesecima posetioci mogu da gledaju razne muzičke i pozorišne događaje. U Muzeju folklora, u centru mesta, smešteni su eksponati kao što su keramika, narodne nošnje i predmeti svakodnevne upotrebe prošlih vremena. U okolini se nalazi veliki izbor taverni, restorana i barova. Limenarija je takođe poznata po svom živahnom noćnom životu. Odlični turistički sadržaji pretvoriće Vaš boravak u nezaboravno iskustvo.

Grcka apartmani letovanje, Limenaria, Tasos, Tina, bazen
Grcka apartmani letovanje, Limenaria, Tasos, Tina, bazen

Limenarija ima idealnu poziciju za obilazak ostrva. Na samo 2 km južno od Limenarije se nalazi prelepa plaža u mestu Pefkari, a nakon 500 m, nailazite na veće turističko mesto, dobro poznato našim turistima, Potos. Severno od Limenarije na oko 2 km je velika peščana plaža – Tripiti koja je idealna za ljubitelje sportova na vodi i ronjenja.

Stavros – vila HRISANTI

Vila HRISANTI se nalazi u mestu Stavros, udaljena je od velike plaže Stavrosa cca 290m, a od centra mesta nekih 700 m. Smeštena je u mirnijem delu Stavrosa, dalje od letnje buke. Vila raspolaže sa trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, a svaki studio je opremljen sa TWC, kuhinjom sa rešoom sa dve ringle, aspiratorom, frižiderom, ormarima, TV, A/C. Standardni ležaji su dimenzija 90x195cm, veliki 135x195cm, a krevet na 2 sparata sastoji se iz 1 ležaja (155x195cm) i standarnog ležaja iznad. Vila ima prostrano dvorište i Wi-Fi Internet. Svaka jedinica je opremljena klima uredjajem, a upotreba klima uredjaja je uračunata u cenu aranžmana. Za one koji dolaze sopstvenim prevozom, postoji mogućnost parkiranja oko samog objekta.

Grcka apartmani letovanje, Stavros, Hrisanti, eksterijer
Grcka apartmani letovanje, Stavros, Hrisanti, eksterijer

Stavros je mesto koje uživa popularnost medju turistima iz Srbije. Stavros je manja, ali lepa i prijatna turistička destinacija koju vredi posetiti. Smešten je u zalivu Strimonikos, a u blizini se nalaze poznata letovališta kao što su Nea Vrasna i Asprovalta.

Stavros je okružen brdima i gustim šumskim zajednicama. Zbog svoje idealne mikro-lokacije, poznat je kao vazdušna banja koja pruža mogućnost prijatnog boravaka na čistom vazduhu. U samom mestu se nalaze brojni parkovi, restorani, kafići, cvećare, prodavnice… Takodje možete vreme provodoti u luna parku ili učestvovanjem u  sportovima na vodi.

Plaža u Stavrosu je dugačka i peščana, a u pojedinim delovima se može naći prirodna hladovina. Mali dok deli plažu na dva dela. Na plaži se nalazi nekoliko kafića sa sopstvenim ležaljkama i suncobranima čije se korišćenje ne naplaćuje uz naručeno piće. Na plažama se nalaze tuševi i kabine za presvlačenje.

U Stavrosu se nalazi poznata plaža sa prirodnom hladovinom – plaža Platani, koja je lepo uredjena i  pogoduje porodicama sa manjom decom. Za sve ljubitelje prirodne hladovine, ova plaža pruža mogućnost uživanja na plaži bez suncobrana.

Iako u ovom delu zaliva Strimonikos preko dana duva povetarac, ne stvaraju se veliki talasi kao u Nea Vrasni i Asprovalti.

Stavros pruža dosta sadržaja namenjenih turistima. Zabavni park, razne igračke za decu, prodavnice mešovite robe, jeftina garderoba, suvenirnice, poslastičare, taverne, brza hrana i kafići, samo su deo ponude Stavrosa. Stavros nije poznat po noćnom životu, stoga nećete naići na klubove i diskoteke.

Ovo mesto je naseljeno tokom cele godine i pored turističke, ima druge funkcije. Ukoliko imate višak slobodnog vremena, možete se prošetati do obližnjeg dela grada koji se naziva Ano Stavros ili Gornji Stavros počinje koji se nalazi na desetak minuta hoda iz centra grada. Ovo lepo mesto odiše karakterističnu tradicionalnu atmosferu. Usput možete obići neku od crkava, prošetati uskim uličicama ili posetiti neku od tradicionalnih grčkih taverni. Sa vrha brda možete uživati u prelepom pogledu na ceo zaliv Strimonikos, koji zajedno sa plažama u Nea Vrasni i Asprovalti čini peščanu obalu dugu čak 10 km.

Lokacija Stavrosa može da bude dobra polazna tačka za posetu severnog dela Grčke. Udaljen je samo 70 km od Soluna, a do ovog grada možete vrlo lako i brzo stići.

Vila Blue IpokamposPefkohori

Vila Blue Ipokampos se nalazi na šetalištu pored mora, udaljena je 20-50m od plaže, i oko 150m od centra Pefkohorija. Sve jedinice u vili su apartmanskog tipa i sadrže standardnu opremu: TWC, kuhinja sa rešoom, osnovnim posudjem, aspiratorom, frižiderom, sto, stolice, split klima, terasa. Ležajevi su standardnih dimenzija 90 x 190 cm i veći 140×190 cm. Vila je delimično renovirana 2020. godine. Apartmani u vili su smešteni u prizemlju i na 1. spratu. Struktura četvorokrevetnog apartmana: u spavaćoj sobi su 2 standardna ležaja ili 1 veći, u trpezariji/kuhinji 2 standardna ležaja. Soba B6 ima ležaj dimenzija 140x190cm i dvosed na rasklapanje pogodan za smeštaj dvoje dece do 15 godina ili jedne odrasle osobe. Izuzetna pogodnost ove vile je neposredna blizina mora.
Klima se doplaćuje 5 €/dan- na licu mesta po klima uredjaju.

Grcka apartmani letovanje, Pefkohori Halkidiki, Ipokampos 2, eksterijer
Grcka apartmani letovanje, Pefkohori Halkidiki, Ipokampos 2, eksterijer
Grcka apartmani letovanje, Pefkohori Halkidiki, Ipokampos 2, veći ležaj
Grcka apartmani letovanje, Pefkohori Halkidiki, Ipokampos 2, veći ležaj
Grcka apartmani letovanje, Pefkohori Halkidiki, Ipokampos 2, izgled apartmana
Grcka apartmani letovanje, Pefkohori Halkidiki, Ipokampos 2, izgled apartmana

Vila HaraSivota

Vila Hara je smeštena u mirnom delu Sivote, na 250m od centra, 400m od gradske plaže Galikos Molos.
Svaka smeštajna jedinica je opremljena sa TWC, kuhinjom sa rešoom, osnovnim posuđem, frižiderom, TV, Wi-Fi internetom, split klimom, terasama sa pogledom na ulicu i dvorište. Ležajevi su standardnih dimenzija 90 x 190 cm, a veliki 145 x 190. Pomoćni ležaj je fotelja na rasklapanje namenjena samo za smeštaj deteta do 12 godina.
U prizemlju vile se nalaze 2 studija sa 2 standardna ležaja i jednim pomoćnim ležajem. Na prvom spratu se nalazi 1 apartman sa 2 standardna ležaja i jednim pomoćnim u kuhinji, i jednim velikim ležajem u spavaćoj sobi. Vila ima ograđeno dvorište i odlično je pozicionirana u odnosu na centar mesta i gradsku plažu.. Velika pogodnost je što je upotreba klima uređaja uračunata u cenu aranžmana.

Grcka apartmani letovanje, Sivota, Jonska obala, Hara, izgled kuće
Grcka apartmani letovanje, Sivota, Jonska obala, Hara, izgled kuće
Grcka apartmani letovanje, Sivota, Jonska obala, Hara, eksterijer
Grcka apartmani letovanje, Sivota, Jonska obala, Hara, eksterijer

 

Vila DallasSivota

Vila Dallas se nalazi u Sivoti, 100m od centra, a 400 m od gradske plaže Galikos Molos do koje se stiže prečicom iz marine. Vila poseduje više tipova soba, a svaka smeštajna jedinica je opremljena TWC, kuhinjom sa rešoom, osnovnim posuđem, frižiderom, TV, Wi Fi internetom, split klimom, terasama sa pogledom na ulicu i iza vile. Ležajevi su dimenzija: standardni 90 x 190 cm, kreveta sa fiokom 90×190 (fioka 90×190 koja se podiže i čini u potpunosti funkcionalni ležaj), a veliki 150 x 190. Pomoćni ležaj je fotelja na rasklapanje namenjena samo za smeštaj deteta do 12 godina. Na prvom spratu se nalazi 1 studio sa 2 standardna ležaja i jednim pomoćnim, 1 trokrevetni studio sa 1 standardnim ležajem i 1 velikim ležajem, i jednim četvorokrevetnim studiom sa 1 velikim ležajem i krevetom sa fiokom.
Glavna prednost ove vile je pozicija sa koje Vam je lako dostupan centar grada i gradska plaža Galikos Molos.

Grcka apartmani letovanje, Sivota, Dallas, eksterijer
Grcka apartmani letovanje, Sivota, Dallas, eksterijer

Vila SotirisHanioti

Vila Sotiris se nalazi u Haniotiju, na cca 400 m od plaže, i cca 100m od centra mesta. Vila poseduje više tipova soba, a svaka smeštajna jedinica je opremljena sa TWC, čajnom kuhinjom sa rešoom sa dve ringle i osnovnim posudjem, frižiderom, split klimom, WiFi internetom, LED TV, terasom. Dimenzije standardnih ležaja su 90x190cm, francuski ležaj dimenzija 145x190cm. U prizemlju vile se nalaze dupleks apartmani sa jednim francuskim ležajem u spavaćoj sobi i 2 standardna ležaja u drugoj sobi, kuhinjski prostor sa trpezarijom je posebno izdvojen. Na drugom i trečem spratu se nalae studija i dupleks apartmani. Izuzetna pogodnost ove vile što se nalazi u neposrednoj blizini centra mesta i velikog supermarketa Arvanitidis.

Grcka apartmani letovanje, Hanioti Halkidiki, Sotiris, izgled vile
Grcka apartmani letovanje, Hanioti Halkidiki, Sotiris, izgled vile

Vila VickeyLeptokarija

Vila Vickey se nalazi u Leptokariji, u prvoj ulici od mora, cca 10 m od plaže. Raspolaže trokrevetnim i petokrevetnim apartmani na drugom i trećem spratu vile. Svaki apartman je opremljen TWC, kuhinjom sa šporetom, velikim frižiderom i osnovnim posuđem, split klimom, SAT TV, Wi Fi Internetom, terasom sa delimičnim ili potpunim pogledom na more. Dimenzije standardnog ležaja su 90x190cm, a većeg 140x190cm. Na drugom spratu se nalaze 2 trokrevetna apartmana sa 1 standardnim ležajem i jednim većim, i jedan petokrevetni apartman sa 2 veća kreveta u spavaćoj sobi i jednim standardnim u hodniku. Na drugom spratu se nalazi 1 trokrevetni apartman i jedan petokrevetni apartman. Pogodnost ove vile je blizina plaže (prva ulica od mora).

Grcka apartmani letovanje, Leptokaria, Vicky, spoljni izgled vile
Grcka apartmani letovanje, Leptokaria, Vicky, spoljni izgled vile

 

Celokupnu ponudu apartmanskog smeštaja u Grčkoj možete videti na sajtu turističke agencije Euroturs, klikom na sledeći link.

Kontakt

Prijava za newsletter

Prijavite se na našu newsletter listu

Kontakt

Nikolaja Krasnova 2, Vračar

011/3285 001, 3285 002

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Vase Pelagića 11

021/38 25 025, 38 25 026

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Cara Dušana 94

018/248 264, 249 255

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Kneza Miloša 20

017/40 58 98, 40 58 99

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo

Pratite nas