Bodrum letovanje hoteli

Upoznajte Bodrum i uživajte u hotelima Turske

Kategorija: Putovanja
Datum objave: 10.05.2023.
Vreme čitanja: 4 min
Autor: Joka

Bilo da tražite destinaciju na kojoj ćete se potpuno opustiti, ili ipak mesto na kom ćete se dobro provesti, Bodrum će Vam peužiti sve što ste zamislili. Neodoljivi grad u luci, elegantan i luksuzan, ali istovremeno i tradicionalan i istorijski, prijatno će Vas iznenaditi. Sa svojim kristalnim morem, Bodrum se prostire duž Egejske obale, na samo 20 minuta od grčkog ostrva Kos. Pravi dragulj i novina u turističkoj agenciji ,,Euroturs,, koji Vam preporučujemo da posetite da biste se i smai uverilui u njegove lepote.

Prošetajte slatkim malim ulicama Bodruma, pravim mirisnim alejama, uz čije se ušuškane plavo-bele kućice penje cveće božanstvenih boja.Pravi raj za pravljenje savršenih fotografija, koje ćete poneti sa sobom kao uspomenu sa nezaboravnog odmora.Utonite u udobne ležaljke na beskrajno dugim plažama,pokraj barova koji će Vam pružiti osveženje u vrelim letnjim danima. Ne propustite da posetite istorijske znamenitosti Bodruma, kao što je tvrdjava Svetog Petra koja se ponosno uzdize na mestu na kom se susreću Egejsko i Sredozemno more, kao i jedno od 7 svetskih čuda antičkog sveta, Mauzolej u Halinkarasu. U večernjim satima možete videti i onu drugu, zabavnu stranu Bodruma i osetiti atmosferu bogatog noćnog života, uputiti se ka nekom primamljivom restoranu ili izdvojiti vreme za kupovinu u šarenolikim prodavnicama koje nude sve od suvenira i odeće, pa do ručno pravljenog nakita. Za potpuni užitak tu je i veliki izbor komfornih i luksuznih hotela, a na Vama je samo da izaberete onaj koji je baš po Vašoj meri.

Bodrum plaže – savršeno mesto za opuštanje

Bilo da ste u potrazi za savršenim mestom za vodene sportove, za family-friendly mirnim plažama ili za onim sa živom atmosferom – Bodrum ima neke od najveličanstvenijih plaža u Evropi, pa će svako ovde pronaći nešto za sebe.

Zavisno od smeštaja koji odaberete, možete imati izlaz na privatnu plažu. Većina hotela u Bodrumu ima svoju plažu, a na njima i besplatne ležaljke za goste hotela. Ipak, ako želite da otkrivate i druge plaže u Bodrumu to možete i učiniti.

Kada je u pitanju Bodrum plaže su mesto na kome ćete provesti najviše vremena, a evo koje ne bi trebalo da propustite:

  • Fener plaža najbolja je za vodene sportove i mlade

  • Gumusluk plaža puna je ribljih restorana, pa ćete na ručku na plaži uživati

  • Plaža Bitez veoma popularna plaža za jedrenje i porodice sa malom decom, zbog plitke vode i peska

  • Bagla ili Kamilja plaža na ovoj plaži je moguće jahati kamile

  • Gumbet plaža plaža pored Bodruma,opremljena na najsavremeniji način

Bodrum hoteli – maksimalni ugođaj za goste

Kada je u pitanju Bodrum hoteli su uglavnom smešteni uz obalu, često imaju bazene i neretko su vrlo luksuzni. Obično su raspona od 3 do 5 zvezdica.Sudeći po iskustvima putnika, u Bodrumu možete očekivati izvrsnu uslugu i vedre domaćine.

Kada je u pitanju Bodrum cene smeštaja i prevoza variraju iz godine u godinu, od sezone do sezone, ali i od perioda kada se putuje i kada se rezerviše aranžman. Stoga, ukoliko tražite najbolju ponudu za letovanje u ovom turskom gradu, idealno bi bilo na vreme pronaći odgovarajući aranžman i propustiti se nezaboravnoj avanturi.

Hotel ,,Jasmine Beach,, 4* na samo 3 km od centra, 30 m od plaže nudi uslugu all inclusive.

Jako povoljne cene sa bogatim sadržajem posebno pogodan za porodice sa malom decom učiniće Vas odmor nezaboravnim u ovom hotelu.

Hotel ,,Kadikale resort hotel & spa,, 5* nalazi se na 50 m od plaže, nepunih 18 km od centra.nalazi se u mirnom delu inudi uslugu all inclusive. Doručak švedski sto, kasni doručak,ručak švedski sto,večera švedski sto ,kasna večera, užine,lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Sobe sa pogledom na more učiniće da se na trenutak skolonite od stvarnosti i svakodnevnice.

Hotel ,,Kriss hotel,, 3*primamljive cene i blizina plaže učiniće Vaš odmor nezaboravnim.

Hotel ,,Royal Asarlik Beach & Spa,, 5 * učiniće vaš pdmor savršenim. Sve ono što je potrebno za savrsen odmor imate na jednom mestu.

Hotel ,,Yelken Mandalinci Spa & Wellness,, učiniće Vaš odmor savršenim.Sve ono što je potrebno za savrsen odmor imate na jednom mestu.

preporučujemo Vam da se sami uverite u udobnost nekog od hotela, a prvi korak ka tome je da se raspitate o svim detaljima u agenciji ,,Euroturs,, gde možete dobiti sve dodatne informacije i napravite pravi izbor za Vaše letovanje. letujte uvek sa najboljima ,,Euroturs,,

Kontakt

Prijava za newsletter

Prijavite se na našu newsletter listu

Kontakt

Nikolaja Krasnova 2, Vračar

011/3285 001, 3285 002

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Vase Pelagića 11

021/38 25 025, 38 25 026

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Cara Dušana 94

018/248 264, 249 255

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Kneza Miloša 20

017/40 58 98, 40 58 99

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo

Pratite nas