Letovanje Turska autobusom, Kusadasi, Hotel Asena,ogled na Ladies beach

Letovanje u Turskoj, Ponuda hotela za porodice sa dvoje dece

Kategorija: Putovanja
Datum objave: 27.03.2021.
Vreme čitanja: 7 min
Autor: Miljana

Letovanje u Turskoj, dvoje dece

Kada su u pitanju porodična letovanja sa decom, roditeljima nije uvek lako da odaberu idealnu destinaciju za odmor. Više faktora utiče na izbor hotela, od blizine destinacije do sadržaja i usluge u hotelu. Iz tog razloga većina hotela u ponudi turističke agencije ‚‚Euroturs‚‚ nosi epitet porodičnih.

Većina porodica sa decom godinama unazad odlučuje se za porodično letovanje u Turskoj. Razlog je odnos između cene i kvaliteta usluge. Važna je i ponuda hrane koje je zaista prilagođena i najmlađim turistima. Pored toga Turska je nadaleko poznata po prelepim plažama, kvalitetnoj usluzi i velikom gostoprimstvu.

Od vašeg budžeta naravno zavisi i kategorizacija hotela odnosno koji broj zvezdica krasi hotel. Nećete pogrešiti ukoliko izaberete hotel sa 3* iz razloga što ovi hoteli mogu da pariraju hotelima sa 4* u npr. Egiptu. Obratite pažnju i na hotele sa 3*+, oni su u postupku dobijanja četvrte zvezdice i nude uslugu u skladu sa tom kategorizacijom. Ukoliko vaš budžet nije ograničen, naša preporuka su svakako hoteli veće kategorizacije, 4* ili 5* i all inclusive uslugu.

Svi hoteli imaju tv, mini frižider, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, peškiri se menjaju po želji gosta, wi-fi internet. U svakom hotelu postoji mogućnost da iznajmite sefa i ova usluga se dodatno naplaćuje.

Naša preporuka porodicama sa dvoje dece su sledeći hoteli:

Kušadasi za porodice sa dvoje dece

Za letovanje u Turskoj sa dvoje dece svakako preporučujemo hotel na plaži.

1. Hotel AYMA beach resort &SPA 4*

Hotel se nalazi na jednoj od najlepših plaža Kušadasija (Ladies beach), nalazi se na 200 m od obale.

Hotel nudi uslugu polupansiona. Od centra grada udaljen je 3 km. Recepcija hotela radi 24 h i na usluzi su šta god da vam zatreba. Na recepciji postoji mogućnost iznajmiljavanja sefa i ta usluga se dodatno naplaćuje. U samom hotelu pronačićete i menjačnicu. Za one koji dolaze svojim kolima, ispred hotela nalazi se veliki parking. Hotel je opremljen wi-fi internetom, klimom, liftom, mogućnost masaže i koriščenja hamama. Hrana će zadovoljiti sva vaša očekivanja, u restoranu je veliki izbor jela, voća i slatkiša. Osoblje hotela je jako ljubazno i srdačno. Bazen izuzetno čist, a oko bazena je dovoljan broj suncobrana i ležaljki koje se ne naplaćjuju dodatno. Ležaljke na plaži se dodatno plaćaju.

Kapaciteti ovog hotela su takvi da se u standardnoj dvokrevetnoj sobi može smestiti porodica sa dvoje dece do 13 godina. Sobe su opremljene fenom, mini barom, internet konekcijom, klimom, dok u kupatilu možete pronaći osnovni paket za ličnu higijenu.

Letovanje Turska autobusom, Kusadasi, Hotel Ayma Beach resort&Spa, eksterijer
Letovanje Turska autobusom, Kusadasi, Hotel Ayma Beach resort&Spa, eksterijer
Letovanje Turska autobusom, Kusadasi, Hotel Ayma Beach resort&Spa,panoramski izgled
Letovanje Turska autobusom, Kusadasi, Hotel Ayma Beach resort&Spa,panoramski izgled

2. Hotel Blue sea 3*+

Još jedan od hotela na Ladies plaži, udaljen od obale 150 m, od centra 3 km. U blizini hotela je stanica gradskog prevoza i njihovim dolmušima možete brzo stići do centra grada. Cena karte u jednom pravcu je oko 1 €. Usluga je polupansion. Od hotelskih sadržaja mogu nabrojati klimu, wi-fi internet, lift, bar, restoran, otvoreni bazen, suncobrani i ležaljke na bazenu se ne naplaćuju dodatno, dok se na plaži ta usluga doplaćuje.

Posebno ističemo da je ovaj hotel pet friendly tako da na letovanje možete da povedete svog kućnog ljubimca.

Restoran hotela je jako lep, sa velikom terasom na krovu odakle se pruža predivan pogled na Kušadasi. Zbog svoje kategorizacije kvalitet je zaista na nivou 4*.

U standardnoj dvokrevetnoj sobi mogu se smestiti dvoje odraslih i dvoje dece do 13 godina. Sobe su opremljene klimom, mini barom i TV-om.

Letovanje Turska autobusom, Kusadasi, Hotel Blue Sea,spolja
Letovanje Turska autobusom, Kusadasi, Hotel Blue Sea,spolja

3. Hotel Melike 2*

Udaljen od Ladies plaže 120 m, od centra grada 3 km, hotel Melike nudi uslugu polupansiona. Iako je hotel kategorizacije 2*, nudi većinu sadržaja kao i hoteli veće kategorizacije. S tim u vezi hotel sadrži : recepcija, lobi, klima, wi-fi internet, lift, bar, restoran, sef uz doplatu, otvoreni bazen, dečiji bazen, suncobrani i ležaljke na bazenu se ne naplaćuju dodatno, dok se na plaži ta usluga doplaćuje. Iako ima dve zvezdice, usluga i hrana u hotelu su sasvim zadovoljavajući, tako da za one sa manjim budžetom ovo može biti odličan izbor. I ovde se u standardnoj dvokrevetnoj sobi može smestiti porodica sa dvoje dece. Sobe su komforne, opremljene telefonom, klimom, fenom, TV-om. Svaka soba ima balkon.

Letovanje Turska autobusom, Kusadasi, Hotel Melike,eksterijer
Letovanje Turska autobusom, Kusadasi, Hotel Melike,eksterijer

4. Hotel Santur 3*

Ukoliko više volite da ste locirani u samom gradu- zbog šetnji, obilazaka, provoda ili šopinga, onda je naša preporuka hotel Santur. Udaljen od gradske plaže 500 m, 300 m od centralnog dela Kušadasija. Odlična je polazna tačka za obilazak svih okolnih plaža: Ladies Beach, Long Beach ili Green Beach. U blizini hotela je stanica gradskog prevoza kojim možete lako doći do odabrane plaže. Hotel raspolaže otvorenim bazenom i kao gosti hotela suncobrane i ležaljke na bazenu možete koristiti bez doplate.
Usluga je polupansion. Sobe su opremljene klimom, wi-fi internetom, TV-om. Porodica sa dvoje dece do 13 godina može se smestiti u standardnu dvokrevetnu sobu. Ukoliko želite da isprobate hamam (tursko parno kupatilo), hotel vam pruža i ovu mogućnost.

Letovanje Turska autobusom, Kusadasi, Hotel Santur,eksterijer
Letovanje Turska autobusom, Kusadasi, Hotel Santur,eksterijer

5. Hotel My Aegean star 4*

Hotel se nalazi 5 km od centra Kušadasija, na Long Beach plaži. Od obale se nalazi na 350 m. Hotel raspolaže sa 131 sobom, u ponudi su standardne sobe, junior porodične sobe, porodične sobe, a usluga je all inclusive. Hotel ima svoju, privatnu plažu. Ukoliko vaš budžet nije ograničen određenom sumom novca, onda je ovaj hotel naša iskrena preporuka. U hotelu se može smestiti porodica sa dvoje dece do 13 godina, u standardnoj dvokrevetnoj sobi. Sobe sadrže LCD TV, sef, telefon, fen za kosu, balkon, kupatilo sa tuš kabinom, osnovni paket za ličnu higijenu u kupatilu. Pored wi-fi interneta i room service, hotel nudi usluge hemijskog čišćenja, pranja veša i uslugu rent a car. Dodatne aktivnosti koje pruža hotel My Aegean star jesu ping-pong, pikado, sauna, fitness centar, SPA, masaže, tursko kupatilo, igraonica, dečiji klub, animacija dece.

All inclusive koncept:

Doručak: 07:00 – 10:00 h, švedski sto     Ponoćni snek: 23:00 – 24:00 h, supa dana
Ručak: 12:30 – 14:00 h, švedski sto         Snek bar: 15:00 – 17:00 h, sendvič, pomfrit
Večera: 19:00 – 21:00 h, švedski sto        Bar na bazenu: 10:00-19:00 h, lokalna pića

Hotel je veoma sadržajan i ukoliko on bude vaš izbor za porodično letovanje, verujem da nećete imati potrebu da izađete iz hotelskog kompleksa.

Letovanje Turska autobusom, Kusadasi, Hotel My Aegean Star,eksterijer
Letovanje Turska autobusom, Kusadasi, Hotel My Aegean Star,eksterijer

6. Hotel Ponz 3*

Još jedan od hotela koji se nalazi na Ladies plaži, 3 km od centra Kušadasija, od obale udaljen 150 m, jeste hotel Ponz. Hotel nudi uslugu polupansiona i idealan je za porodično letovanje. Ovde uz dvoje odraslih mogu se smestiti i deca do 12 godina. U ponudi hotela su standardne dvokrvetne ali i porodične sobe. Sobe su opremljene klimom, internet konekcijom, fenom, TV-om, balkonom. Recepcija hotela radi 24 h i ovde možete koristiti sef uz doplatu i usluge menjačnice. U sklopu hotela Ponz je i otvoreni bazen, korišćenje suncobrana i ležaljki kraj bazena je besplatno. Hotel nudi mogućnost korišćenja hamama (tursko parno kupatilo) i mini wellness centar. Neki moj utisak je da ovaj hotel može parirati hotelima kategorizacije 4*.

Letovanje Turska autobusom, Kusadasi, Hotel Ponz,bazen
Letovanje Turska autobusom, Kusadasi, Hotel Ponz,bazen
Letovanje Turska autobusom, Kusadasi, Hotel Ponz,soba izgled
Letovanje Turska autobusom, Kusadasi, Hotel Ponz,soba izgled

Sarimsakli, omiljeni hoteli za porodice

1. Hotel Amfora 2*

Smešten na 50m od plaže i 300m od centra Sarimsaklija, hotel Amfora nudi uslugu polupansiona i mogućnost da se standardnim dvokrevetnim sobama smesti porodica sa dvoje dece do 12 godina. Sve sobe opremljene su klimom, internet konekcijom, fenom, TV-om, osnovnim paketom za ličnu higijenu u kupatilu. U sklopu recepcije hotela nalazi se i menjačnica, gde po povoljnom kursu možete novac zameniti za turske lire. Hotel ima otvoreni bazen. Korišćenje suncobrana i ležaljki na bazenu i na plaži je besplatno.

Letovanje Turska autobusom, Sarimsakli, Hotel Amphora,eksterijer
Letovanje Turska autobusom, Sarimsakli, Hotel Amphora,eksterijer

2. Hotel Grand Milano 3*

Grand Milano je jedan od omiljenih hotela naših turista ali i cenovno najpristupačniji. Udaljen samo 80 m od plaže i 250 m od centra Sarimasklija. Hotel nudi uslugu polupansiona (švedski sto- samoposluživanje) i ima mogućnost smeštaja porodica sa dvoje dece do 12 godina. Sobe su veoma komforne i svaka soba ima klimu, fen, telefon, TV, terasu, internet konekciju. Neke od soba imaju direktni pogled na more dok ostale imaju bočni pogled. Gostima je na raspolaganju otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju dodatno. Na recepciji imate mogućnost iznajmljivanja sefa.

Letovanje Turska autobusom, Sarimsakli, Hotel Grand Milano,ukaz u hotel
Letovanje Turska autobusom, Sarimsakli, Hotel Grand Milano,ukaz u hotel

3. Hotel Musho 4*

Još jedan porodični hotel u Sarimsakliju. Ovaj hotel poseduje i peščanu plažu, udaljenu od hotela 50 m. Nalazi se u mirnom delu Sarimsaklija. Hotel ima 7 spratova, čak 4 lifta i 164 sobe. Sve sobe su klimatizovane, sa balkonom, opremljene fenom, mini barom, TV (satelitska televizija), internetom, u kupatilu možete pronaći osnovni paket za ličnu higijenu. U sklopu hotela Musho je i nekoliko barova, restoran, lobi i recepcija. Hotel poseduje zatvoreni bazen, otvoreni bazen sa delom za decu, SPA i wellness centar, tursko kupatilo. Korišćenje suncobrana i ležaljki na bazenu i plaži je besplatno.

All inclusive koncept:

Doručak: 07:30 – 10:00 h

Ručak: 12:30 – 14:00 h

Večera: 19:30 – 21:00 h

Užina: 17:00 h

Pool/ snack bar: 11:00 – 23:00 h

Lobby bar 11:00 – 23:00 h

All inclusive koncept ne obuhvata: masaža, turska kafa, sveže ceđeno voće, inostrana pića i pića na beach bar-u.

Letovanje Turska autobusom, Sarimsakli, Hotel Musho,eksterijer
Letovanje Turska autobusom, Sarimsakli, Hotel Musho,eksterijer
Letovanje Turska autobusom, Sarimsakli, Hotel Musho,trokrevetna soba
Letovanje Turska autobusom, Sarimsakli, Hotel Musho,trokrevetna soba

Kada je porodično letovanje u Turskoj u pitanju sigurni smo da nećete napraviti pogrešan izbor. Čak i za manji budžet uživaćete u komforu i luksuzu. Cene se naravno razlikuju od hotela do hotela. Pored predivnih plaža i čistog mora, uživaćete i u turskim jelima a posebno slatkišima. Vrlo ljubazno osoblje biće vam na usluzi i trudiće se da ugode svim gostima. Kada jednom posetite Tursku i osetite njihovu gostoprimljivost verujem da ćete se ponovo vratiti u ovu zemlju.

Kontakt

Prijava za newsletter

Prijavite se na našu newsletter listu

Kontakt

Nikolaja Krasnova 2, Vračar

011/3285 001, 3285 002

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Vase Pelagića 11

021/38 25 025, 38 25 026

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Cara Dušana 94

018/248 264, 249 255

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Kneza Miloša 20

017/40 58 98, 40 58 99

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo

Pratite nas