Grcka hoteli, letovanje hoteli ,Grcka, Kalitea, Ammon Zeus

Nekoliko jeftinih all inclusive hotela u Grčkoj

Kategorija: Putovanja
Datum objave: 27.03.2021.
Vreme čitanja: 6 min
Autor: Isidora

Za razliku od Turske u Grčkoj hotelski smeštaj nije baš povoljan. Postoji veliki broj hotela u Grčkoj različitih kategorija i sa različitim uslugama. Usluga all inclusive podrazumeva da je u cenu uračunat doručak, ručak, večera, užine i piće. Cena i koncept all inclusiv-a naravno zavisi od kategorije hotela. U ovom delu izdvojićemo nekoliko jeftinih all inclusive hotela u Grčkoj.

Wellness Santa old building 5*, Agia Triada

Agia Triada je malo, miiiiiirno i tiho mesto na periferiji Soluna (od centra je udaljena oko 30 km, a oko 20 km od aerodroma). Hotel Wellness Santa old building se nalazi na samoj obali, a od plaže koja je označena plavom zastavom ga odvaja ulica.

Od sadržaja gostima su na raspolaganju recepcija, lobi, restoran, bar, bar pored bazena, otvoreni bazen (suncobrani i ležaljke besplatni), parking, lift, klima, internet, poslovni centar, terasa, suncobrani i ležaljke na plaži (uz doplatu).

Hotel je nedavno renoviran i raspolaže sa 78 soba. U ponudi su dvokrevetne, eco superior bez balkona, superior, porodične i suite executive sobe. Hotel je kategorizacije 5* i usluga je all inclusive.

Sadržaj all inclusive-a je sledeći:

Američki doručak 07:00- 10:00 ( švedski sto)

Kasni doručak 11:00- 12:15 grickalice, mali sendiči, kafa, čaj, voda, sok

Ručak 13:30- 15:00 (švedski sto uključujući vino, pivo, bezalkoholne sokove,kafu i čaj)

Snek 16:00- 18:15 grickalice, kolači, sladoled, vino, pivo, bezalkoholne sokove, kafa i čaj

Večera: 19:30- 22:00 (švedski sto uključujući vino, pivo, bezalkoholne sokove, kafu i čaj)

Grcka hoteli letovanje, Agia Triada, Wellness Santa old building,noću
Grcka hoteli letovanje, Agia Triada, Wellness Santa old building,noću
Grcka hoteli letovanje, Agia Triada, Wellness Santa old building,panorama bazena
Grcka hoteli letovanje, Agia Triada, Wellness Santa old building,panorama bazena

Messonghi beach 3*, Mesongi-Krf

Letovalište Mesongi se nalazi na oko 22km južno od grada Krfa. Hotel Messonghi beach se nalazi na peščano-šljukovitoj plaži. Hotel ima 3* i usluga je all inclusive.

Od sadržaja gostima su na raspolaganju recepcija koja radi 24 časa dnevno, lobi, prodavnice u hotelu, klima, bašta, internet (uz doplatu), parking, restoran, TV sala, otvoreni bazen,dečiji bazen, igralište za decu, stoni tenis, teniski teren, iznajmljivanje bicikla, aquapark (tobagani uz doplatu), suncobrani i ležaljke na bazenu (besplatno), suncobrani i ležaljke na plaži (uz doplatu), direktan izlaz na stazu, poslovni centar, frizerski/kozmetički salon (uz doplatu), turistički desk, bar, diskoteka/noćni klub, spa centar (uz doplatu).

Hotelski kompleks se sastoji od nekoliko zgrada. U ponudi su standarne sobe sa pogledom na more ili vrt kao i porodične sobe u koje mogu da se smeste dve odrasle osobe i dva deteta do 11 godina.

Sadržaj all inclusive-a:

Doručak 07:00- 09:30 (švedski sto)

Kasni doručak 10:30-12:00 (čaj i grickalice)

Ručak 12:30- 14:30 (švedski sto)

Popodnevna užina 16:00- 18:00 (kafa, čaj, kolačići)

Večera 19:00- 21:30 (švedski sto)

Tokom obroka uključeno je: točeno pivo, vino, bezalkoholna pića i negazirana voda.

PIĆA I SLADOLED od 10:00 do 23:00 časa:

– Topli napici: filter kafa i čaj

– Sladoled: izbor različitih ukusa

– Piće: točeno pivo, vino, bezalkoholna pića, lokalna alkoholna pića i grčki aperitivi. Flaširana mineralna voda kao i Espresso kafa, Grčka kafa, Nescafe i kapućino nisu uključeni u program all Inclusive.

Grcka hoteli letovanje, Krf, Mesongi, Hotel Messonghi Beach, pogled na objekat
Grcka hoteli letovanje, Krf, Mesongi, Hotel Messonghi Beach, pogled na objekat

Village Mare 4*- Metamorfosi, (Halkidiki-Sitonija)

Metamorfosi je malo mesto koje se nalazi od administrativnog centra Poligiros oko 30km, a od Nikitija je udaljen 7km.

Hotelski kompleks Village Mare se prostire na 19.000 m2 i sastoji se od 11 manjih zgrada i glavne zgrade na samo 100m od peščane plaže.

Od sadržaja hotel ima recepciju (24 časa dnevno), restoran, restoran – à la carte, prodavnice u hotelu, klimu, sef (uz doplatu), baštu, internet, otvoreni bazen, suncobrane i ležaljke na bazenu (besplatno), suncobrane i ležaljke na plaži (uz doplatu), bar, parking, stoni tenis, igralište za decu, dečiji bazen, bilijar.

U ponudi su različiti tipovi soba: standardne (2-3 osobe), apartmanskog tipa (3-5 osoba) i mezonet (2-4 osoba). Sve sadrže kupatilo, TV, fen, telefon, klimu, terasu i frižider.

Program all inclusive-a:

Doručak 07:30-10:00 (švedski sto)

Ručak 13:00-15:00 (švedski sto)

Večera 19:00-21:30 (švedski sto)

Grickalice i sendviči 11:15-12:15 i 17:00-18:00

Lokalna bezalkoholna i alkoholna pića u restoranu tokom obroka, kao i na bazenu u periodu 10:00- 23:00 časa. Espresso kafa, nescafe i kapućino nisu uključeni u program all Inclusive.

Village Mare
Hoteli Grcka letovanje -Rane rezervacije hotela u Grčkoj za leto, Sitonija, Hoteli Sitonija, Metamorfosii, Hoteli Metamorfosi Hoteli Halkidiki, lastminute, specijalne cene ,povoljno letovanje Grcka

Akrathos 3*Uranopolis, (Halkidiki- Atos)

Uranopolis se nalazi na Atosu (Halkidiki) i poslednje je naseljeno mesto pre granice sa Svetom gorom. Hotel Akratos se nalai na 2km od Uranopolisa, a od Aerodroma u Solunu udaljen je 110 km.

Kompleks hotela Acrathos se sastoji od više zgrada. Mostom je povezan sa peščano- šljunkovitom plažom koja je udaljena 100 m.

Sadržaji hotela su: recepcija (24 časa dnevno), parking, restoran, bar, pool bar, nacionalni restoran, prodavnica poklona i suvenira, otvoreni bazen, dečiji bazen, klima, suncobrani i ležaljke na bazenu (besplatno), suncobrani i ležaljke na plaži (uz doplatu), animacija dece, stoni tenis, teniski teren, teren za košarku, igralište za decu, animacija gostiju.

Hotel ima 266 soba i apartmana. Sve sobe sadrže kupatilo, klima uređaj, sef (uz doplatu), LCD TV, fen za kosu, mali frižider i balkon.

Program all inclusive-a:

Kontinentalni doručak 08:00- 10:00  (samoposluživanje)

Ručak 13:00- 14:30 dnevni meni (predjelo, salata, glavno jelo), sveže voće, točeno pivo, domaće vino, bezalkoholni sokovi

Večera 19:00- 21:00 (predjelo, salata, glavno jelo), sveže voće, točeno pivo, domaće vino, bezalkoholni sokovi

Pool Bar 10:00-18:00 (točeno pivo, domaće vino, bezalkoholni sokovi, čaj, filter kafa)

Main Bar 18:00- 23:00 (točeno pivo, domaće vino, bezalkoholni sokovi, uzo, cipuro)

Grcka hoteli letovanje, Halkidiki, Uranopols,Akrathos, panorama
Grcka hoteli letovanje, Halkidiki, Uranopols,Akrathos, panorama

Sunrise Beach 3*Skala Rahoni, Tasos

Skala Rahoni je mirno mesto na severozapadu ostrva Tasos, na udaljenosti od oko 13 km od Limenasa. Hotel Sunrise Beach 3* se nalazi na samoj obali na samo 10m od peščane plaže.

Od sadržaja gostima su na raspolaganju recepcija koja radi 24 časa dnevno, klima, bašta, internet, parking, restoran, otvoreni bazen, stoni tenis, fitnes centar, suncobrani i ležaljke na bazenu (besplatno), suncobrani i ležaljke na plaži (besplatno). Gosti mogu da koriste sadržaje susednog hotela Rachoni bay u kojem se služe obroci.

U ponudi su porodične sobe, standardne dvokrevetne ili superior sobe. Sve su opremljene kupatilom (tuš ili kada), klima uređajem, frižiderom, fenom za kosu i TV.

Hotel Sunrise beach je kategorisan sa 3* i usluga je na bazi all inclusive-a.

Doručak (švedski sto)

Ručak (švedski sto)

Večera (švedski sto)

Lokalna alkoholna i bezlakoholna pića 10:00- 23:00

Grcka hoteli letovanje, Tasos, Skala Rahoni, Hotel Sunrise Beach, beach bar
Grcka hoteli letovanje, Tasos, Skala Rahoni, Hotel Sunrise Beach, beach bar

Chrousso Village 4*, Paliouri (Halkidiki, Kasandra)

Paliouri se nalazi na najjužnijoj tački poluostrva Kasandra, na rtu Paljuri, samo 112 km od Soluna. Hotel Chrousso Village je okružen borovom šumom i maslinjacima, a od peščane plaže je udaljen 400 metara.

Sadržaji hotela su: recepcija, parking, restoran, bar, prodavnica poklona i suvenira, otvoreni bazen, dečiji bazen, klima, sef (uz doplatu), bašta, terasa, internet, suncobrani i ležaljke na bazenu (besplatno), suncobrani i ležaljke na plaži (uz doplatu), lift, animacija dece, servis za čuvanje dece, iznajmljivanje vozila, internet kutak, igraonica, teniski teren, igralište za decu.

Ovaj veliki kompleks se sastoji iz više manjih zgrada u kojima se nalaze smeštajne jedinice. Ukupno ima 159 soba (studiji ili apartmani). Sve sadrže kupatilo (tuš ili kada), klima uređaj, fen za kosu, televizor, telefon, balkon i sef (uz doplatu)

Usluga u hotelu je all inclusive.

OBROCI
Doručak : Švedski sto u restoranu (07:00 – 10:00)
Ručak : Švedski sto u restoranu (12:30 – 14:30)
Večera: Švedski sto u restoranu (18:30 – 21:30)
Sladoled u restoranu i van trajanja obroka.

PIĆA
Tokom obroka u restoranu se možete poslužiti pivom na točenje, lokalnim vinom iz bureta, bezalkoholnim pićima i mineralnom vodom.

POOL BAR – pivo na točenje, vino iz bureta, uzo i raznolika domaća alkoholna pića, (viski, votka, rum, džin), koktel večeri i bezalkoholna pića (gazirani i negazirani sokovi, kafa).
* Sva uvozna i renomirana pića, kao i granita se dodatno naplaćuju.
* Posle 23:00 sva pića se dodatno naplaćuju!
Peciva 16:00 – 17:00

SNACK BAR (10:30 – 18:30)- raznovrsne tople i hladne zakuske. Pivo i vino na točenje, bezalkoholna pića i mineralna voda.

SPORT
Ping-Pong i odbojka

Grcka hoteli letovanje, Paliouri,Halkidiki,Chrousso Village,bazen
Grcka hoteli letovanje, Paliouri,Halkidiki,Chrousso Village,bazen
Kontakt

Prijava za newsletter

Prijavite se na našu newsletter listu

Kontakt

Nikolaja Krasnova 2, Vračar

011/3285 001, 3285 002

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Vase Pelagića 11

021/38 25 025, 38 25 026

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Cara Dušana 94

018/248 264, 249 255

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo
Kneza Miloša 20

017/40 58 98, 40 58 99

[email protected]
Radno vreme:
Pon-Pet 08:00-20:00 Subota 08:00-15:00 Nedelja ne radimo

Pratite nas